seren123 Babynative Canım herkeste mide bulantı veya diğer Hamilelik belirtiler olması gerekmiyor, benim teyzemde hiç hamilelik belirtiler yoktu mesela olsa da çok çok az vardı. Önemli olan bebeğin Sağlıklı olması
portakalcicegii Babynative 6+3 üm. Akşamları midem ekşiyor oda çok nadir oluyor. Onun dışında birşey yok. Kız boşver olmaması daha iyi ☺️
Glsh14 Babynative 19+4 um hic mide bulantim kusmam olmadi😂korkma herkeste ayni belirtiler olmuyor.olmamasi daha iyi
ebruu19 Babynative benm 2 gebeliğimde de 7.haftadan sonra başlamıştı mide bulantım..bence neden yok diye üzülme hiç güzel bşy değil Rabbim yaşayanların yardımcısı olsun der susarım 🙂
Naneliayran Babynative daha ne istiyorsunuz 😂Allah düşmanımın başına vermesin. Hayatımın en dip günleriydi. Ayrıca her kadın aynı değil ki her hamilelik bir olsun. Her hamilelik farklıdır, kendinizi strese sokmayın.
kizilimmsi Bende 12 haftalık oldum neredeyse hiç kusmam olmadı Bi soganla biberin kokusundan tiksinip Bi iki hafta yemedim o kadar o da gecti
tarhannrabia Bekle canım bende diyodum 7 haftalık oldum öldüm hala devam ediyo 22. Haftadayım kusmaktan ölüyorum
deletedmom87894 Babynative kız ne güzel işte 😂herkeste aynı belirti olcak diye bişey yok 26 haftadayım halen hiç bi belirtim yok 😂😂
Defne2018 Babynative kız ngüzel işte dha ne istiyon mide bulatın olsa bu sefer de ne geçirir dicen ya oturup yatamazsın yerinde
gamzenurbozdere Babynative cok istiyon galıba ögürmeyi🤣🤣🤣🤣 bende de yok 6 haftalık benım dıger genelıklerımdede olmadı olur mu bılmıyorum
ilyesta Babynative kız kalk git abdest al şükür namazı kıl Allah’tan daha ne istiyon. Napalim inşallah miden bulanir mi diyelim bilemedim 😂
Sinoooom Babynative böyle bir şeye üzülme tam tersi sevin böyle gitmesi için 😂 27 haftalığım benim de öyle sorunlarım olmadı şükür yedim içtim çok rahattı
Yrnnry Babynative 33 hafta bıttı mıgde bulantım hıc olmadı çok şükür sende söyleme nazar degdırme kendıne arkadaşlarımı gördükçe ben perısan oluyordum mıgde bulantıları cokktu herkes de olucak dıye bır kaıde yok canım
ezgi0901 Babynative bulantı daha sonra da başlayabilir ama keşke hiç olmasa 😂 bende de hiç belirti yoktu bulantı, istifra, koku hassasiyeti vs hiçbir şey olmadı, çok şükür 38. Haftaya girmek üzereyiz