1prens1prenses1402 [silindi] bence kontrole gidin ne olur ne olmaz dış gebelik durumunda erken tehşis önemli belki keseyi görür doktorunuz bebek göremez ama olsun genede gitmek önemli ben 3 haftalikken öğrenmiştim hamile olduğumu direk kontrollere başlamıştık
Nilasya12 [silindi] ben son adet tarihime göre 7 haftalığım bugün ama dr gittim sabah 6.1 göründü ultrason da. bebeği ve kalp atışını duydum. Bence biraz bekle bazen geç döllenme oluyor 6 da gidersen görürsün bebeği de keseyi de ☺️
BusraAltiok Nilasya12 ben de uygulamada 7 haftalık gözüküyorum ultrasonda 6 .1 çıktı neden oluyor bu durum aceba
Umutduru [silindi] canım biz de bugün 4+1 olduk tabi benim öncesinde 3 düşüğüm var hamileleigimi öğreneli 1 hafta oldu ve direk gittim doktora.gelecek cuma 5 haftalik olucaz nasipse gitmeyi düşünüyorum kese icin.2 hafta sonra da kalp atışı için gidicez .
[silindi] Umutduru ne güzel aynı zamanlardayız 😊 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben de 5. Hafta gidip en azından dış gebelik gibi bi sorun var mı keseyi olması gerektiği yerde görmekle yetinmek istiyorum 🥰
Bsrkdr [silindi] bence gitmekte fayda var en azindan kan tahlillerini veriyosun gebe izleme kayit oluyosun o prosedurleri hallediyosun.Hem de tahlillerinde bisey varsa erkenden ogrenmis olursun. Hayirli olsun bu arada tebrik ederim 🥰
Nilasya12 BusraAltiok doktor geç döllenme ve geç yumurtlama dedi olabiliyormuş böyle cok önemli değil dedi
bluees1207 [silindi] bence çok haklılar benim 5. Haftada zor göründü sonra üzülüyorsunneden görünmüyor diye olması gerekrn buyken biz sabırsızlıktan üzülüyoruz. Bende 7. Haftada git kalp atışıyla geraber keseyi görme ihtinalin olur en azından daha iyi olur
[silindi] bluees1207 ablam da 7. Haftada gitmiş ben de dış gebelikse boşuna üzülmeyeyim sonradan bi en azındankeseyi görmek için 5 veya 6 da giderim diye düşünüyorum