Tugcevemercimek Kızlar bebek kilosunda 1 hafta gerilik çıktı ben hergün muz süt kefir tüketiyordum çok üzüldüm doktor normal dedi neler önerirsiniz
Naneliayran Tugcevemercimek kaşarlı tost yedim bol bol. Belki beş ayda 20 kg portakal yemişimdir, meyve inanılmaz kilo aldırıyor onun haricinde günlük ceviz yedim yoğurt yedim bebişiniz hemencecik kilo alır inşallah
Naneliayran Tugcevemercimek tabi bi de şu var günlük porsiyon hakkımın üzerine çıkmadım abartmadan yedim
SerraveAnnesii Doktor normal dediyse bir sorun yoktur yani siz yine aynı şekilde devam edin. Kaşar da kilo yapıyor, süt, pekmez falan da yiyin
Busra2013 Tugcevemercimek bence kılosu normal benım 31 de 1600 gr 40 cmdi doktor uyumlu dedı sızınkıde normal
Gulsum_96 Tugcevemercimek Banada 32+6 da 1800-1900 gr normal dedi doktor.31 haktaflıkda karın çevresinde gerilik vardı. Oda düzene oturmuş çok şükür. Ardından herkesin çocuğu iri olacak diye birşey yok dedi🙄🙄
Kocyigitebru Tugcevemercimek birşey olmaz allahım izniyle yeşil mercimek çok kilo aldırıyor bol bol tüket çorbası salatası yemeği ama normal son haftalar alacak annesi kilo
Renginveannesi_ ezgi0901 sabah aç karına pekmez kusturuyor 🥺 etrafımda ki hamilelere sordum onlarda da aynı şey olmuş 🤲🏻
Meri3220 Tugcevemercimek Dr normal dediyse bişey olmaz üzülme bir dahaki kontrole yakalar o haftasını. Tahin, süt, kaşar, pekmez, mercimek i, yoğurt kilo aldırır dene istersen ama stres yapılacak bişey yok
07-12 Tugcevemercimek 3 haftada 400 gram aldığında başlamıştım Bir bardak süt 2 hurma bir tatlı kaşığı tahin bı tane muz hepsini robottan geçirip her gece bir bardak içince çok faydası oluyor canım. Birde haftada iki gün mercimege dair tarif çorba yemek kofte vs kilo aldırıyor birde kakaolu süt içiyorum ben hergun bir haftada 450 gram almış oldu
Miniklimonum Tugcevemercimek kız nasıl geri ben daha dün gittim 32+4 1950 gram doktor dedi gelişimi çok güzel haftası ile tamamen uyumlu hiç bir sorun yok böyle devam dedi hatta 38+3 e sezeryan tarih bile verdi
Tugcevemercimek Miniklimonum vallahi ultrasonda karın çevresi bir hafta geri çıktı zaten sende minyonsun dedi yapıcak bişey yok dedi