12 gün sonra
Sıradaki stresli anne adayı benim sanırım 3.4 ölçüldü, inşallah ben de testlerden güzel sonuçlar alırım, Allah kimseye yaşatmasın bu durumu çok zor gerçekten 🙏🙏🙏
    5 gün sonra
    Haticetrz benimde 3,5 çıkmıştı fetal dna testi yaptırdım o sonuç süreci uzattı sonrasında başka bir dr gittik ve herşeyi burun kemiği tek tek baktı tüm vücuduna gayet sağlıklı bir bebek görüyorum dedi sonrasında testimiz de olumlu çıktı 3,4 o kadar büyük bir sıvı değil gerilerse herşey güzel demektir. çok stres yapmayın bnce
      TCTuernekolu testim iyi çıktı bilginize :D herşey olumlu fakat kalp ve kemik taraması için trabzona sevkettiler tüm gebeleri yönlendiriyormuş dr benlik bir problem gördüğünden değilmiş ama kafama takıldı yinede
      oznuryildirim böyle güzel hikayeler duyunca çok mutlu oluyorum, çok teşekkürler paylaştığınız için, ben de cvs ya da amniyosentezden vazgeçtim, fetal dna içinse kararsızım, şimdi sağlıklı olma ihtimali beni mutlu ediyor, olumsuz bir şey gelirse daha mı zor gelir süreç bilemiyorum, bir yandan da olumlu gelirse kalan 6 ayım daha rahat geçecek, sıvıda da gerileme var çok şükür 3.13 olmuş, başka bir sıkıntı da görülmüyor, hayırlısı Allah'tan 🙏🙏🙏

oznuryildirim
        Haticetrz canım drunda dediği zaten gerileme varsa olumluya doğru işaret o yüzden gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle sağlıklı olacak yavrularımız benim erkek çoğunlukla erkek çocuklarda olabiliyormuş sizin belli oldumu?
          oznuryildirim inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza🙏🙏🙏gittiğimde 11+3 teydim cinsiyet henüz belli değil demişti doktor ama kıza benzettim demişti bakalım
          21 gün sonra
          oznuryildirim merhaba benim fetal dna testim de temiz geldi çok şükür, darısı detaylı ultrasonumuza🙏🙏🙏benzer şeyleri yaşayanlara destek için sonucu yazmak istedim, hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallah 🤗
            15 gün sonra