burcuacrr ZEYNEP2025 idrar yolu enfeksiyonu idrarda çıkar vajinal enfeksiyon kültürde çıkar. Doktoru doğru bir şey yapmış hele normal doğum yapacaksa. Sıvı değil vajinal kültür almıştır. Gayette doğru olanı yapmış.
esmer3 ZEYNEP2025 idrar yolu enfeksiyonu çıkar idrarda hanımefendi vajinal enfeksiyonlar sadece kültürle anlaşılır 🤦🏻♀️
Serpiloral burcuacrr aynen. İkisi farklı. bendende 3 gün önce aldılar vajinal kültür o ve kültür almasıda çok iyi varsa enfeksiyon orda daha üreme hemen çıkıyor
ZEYNEP2025 burcuacrr ikisinin ayni sey oldugunu dusunuyordum haklisiniz oyleymis tesekkurler bilgilendirme icin 🌺👍
burcuacrr Serpiloral evet ben de de var vajinal enfeksiyon.. kültür en doğru sonuca ulaştırıyor. Bir enfeksiyon varsa hangi bakteriden kaynaklandığı çıkıyor hemen. Ona göre tedavi uyguluyor. Çok geçmiş olsun.
Serpiloral burcuacrr evet bende çıkmadı bakteri ama canım ama akıntı var acı var. Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun sende çıktımı
burcuacrr Serpiloral bende de aynısı. Akıntı var aci var. nalet olasıca geçmiyor ben de pes ettim artık.
Deletedmom_33 Prensannesi38 Dün gittim 36+2 de ama ultrason ile baktı sade. Haftaya da gerekirse çatı muayenesi yapalım dedi. Bebeğin kafa çapı 10 cm geçmiş olursa onu da yapmayacak sezeryanla doğum olacak direk
Prensannesi38 esmer3 ben idarar verdim enfeksiyon çıktı demekki şimdi bidaha vajinaya bakacak kültür aldı o zaman 🙄
ZEYNEP2025 esmer3 Tamam sakin 🤣 tıp okumadık haliyle okusaydık bilirdik zaten bizde burda bilgileniyoruz hemen bi elleri yuze koyma emojileri karsidakini cahil gorme cabalari nedir yani tamam herseyi siz biliyorsunuz .
esmer3 Prensannesi38 büyük ihtimal çünkü idrar yolu enfeksiyonlar vajinal enfeksiyonlara da sebep olabiliyor bazen
omerim32 Prensannesi38 canım enfeksıyona bakmıatır banada yapmıstı oncekı haftalarda kagıt gıbı bıseyı degdırmıstı sanırım enfeksıyon mu bebeğin suyu mu dıye bakmak ıcın
Bernako Sıvı değildir o. Kulak çubuğunu Daha uzununu düşünün jel bi tüpün içine sokuyorlar. Serviks kültür olarak geçiyor o enfeksiyon falan var mı diye