Beybiik NurGulmek daha fazla catlamadan önlem almam lazım o zaman . Bebek yağı kullan dedi ebem kullanıyorum ama yinede catladim
Deletedmom622772 Beybiik bol su da için mutlaka içeriden de nemi yükseltmek gerek su hem selülit hem catlaga cok iyi geliyor 😊
Kevser616161 Zeyyyn Ben onu kullanıyorm şuan ama çatlağım var ve devam ediyor bacaklarım çqtlamaya 😔 Her gün sürmüyor 2 3 günse vir sürüyorm
Djdjdjd Hiç bir şey kullanmadım, hiç çatlamadım diyordumm kiii doğumuma 10 gün kala minik bir şekilde çatlak gördüm, olsun o bile guzell görünüyormus 🥰🥰 sanırım genetik ve cilt yapısı eninde sonunda bir iz birakiyor 😅
Elifhp Smyyblstr Hindistan cevizi yağı tatlı badem yağı ve vazelini eritip homojen kıvama gelene kadar karıştırıyorum donduktan sonra kullanıyorum.
Mucizem0825 Emineekyl hic aglamaya deymezki sonucta anne olmak kolay degil ayni zamanda bi cani bir bebegi de icimizde karnimizda tasimakta kolay degil hatta tam tersi bence o catlaklari sevin kendinizi oyle begenin cunku cocugunuz icin hersey deger
Efraimmm Mucizem0825 ne kadar güzel konuştunuz yaa duygulandım bu mesaja geçen çok kilo aldım kıyafetlerim bana olmuyo diye ağlamıştım eşimde bana sen kilolu daha güzelsin ve oğlum seni bana panduf bir anne olarak getirdi falan demişti çok güzel teselli olmuştu o günden beridir bende öyle seviyorum göbeğimi kilomu göğüsümde çatlaklar oluştu onları bile sevdim yani mesajınızda çok duygu içerikli
Emineekyl Mucizem0825 çok güzel şeyler yazmışsınız teşekkür ederim 😊 haklısınız bende artık kafama takmicam oğlumun bana hediyesi olarak düşünücem hem dediğiniz gibi dünyaya bir can getiriyoruz illaki zorlukları olcak🤲🏻😍
Efraimmm Smyyblstr cnm sana kullan diyeceğim önereceğim yok ister istemez catliyo ama kessinlikle kullanma diyeceğim var bebek yağı ve Argan yağı kullanma hep kıllanma tüylenme yapiyo tüyleri besliyo ben sonlara geliyom artık nerde bir memlendirici bulursam sürüyorum ama catlamasin diye değil kaşıntısı ve göbek deligim in agrimamasi için sürüyorum saldım diyebilirim baslrda çok dikkat ederdim ama saldım yani kendimi şuan avokado nemlendirici kullanıyorum doğrusu
Efraimmm ZNADA Olur cnm sade saf zeytinyağı varsa onu kullan derim en sağlıklı olanida o son zamanlarda duş sonrası pehlivan a dönüyorum bildiğin🤣🤣
esraboyoglu95 Smyyblstr İlk gebeliğimde lierac kullandım 22 kilo aldım geri 26 kilo verdim hiç çatlak olmadı 🙏🏻🧿 Şimdi 7+5 teyiz bu hafta tekrardan Lierac kullanmaya başlayacağım ☺️
Elifmk Deletedmom622772 Ben kokusunu da çok seviyorum hatta hamileliğim bitince de vücut nemlendirici olarak kullanmaya devam edeceğim sanırım sürerken sadece bio oil gibi sıvı formda olmadığından farklı sürülüyor mumsu bir yapısı var