nazlisucan akszsyd lierac çatlak önleyici diye geçiyor yani onu boş kullanmıcaksınız ayrıca bir nem kullanmak gerekiyor. Ben mustale yağı ile lieracı birlikte kullandım. Doğuma 1 hafta var çatlamadım. Ergenlikte çatlak olmuştu kalçalarım falan o yüzden korkumdan her gün kullandım bol bol😂
akszsyd nazlisucan Biliyorum çatlak önleyici olduğunu 🤣Ama yetersiz bana göre fiyatını hiç haketmiyor siz memnunsanız ne mutlu size ben badger balm ve badem yağından memnunum birazda vücudumuzla alakalı tabi inşallah hiç çatlamadan atlatırız bana doğumdan sonra da 4 ay kadar kullan ürünleri dediler hızlı kilo verildiği için o dönemde çok çatlayabiliyormuşuz
ahmetinoznuru Zeyyyn ben de yeni başladım olanları farketmemişim😑 daha önceden de kilodan dolayı çatlaklarım vardı çünkü. Umarım bundan sonra olmaz günde bi defa mı kullanıyorsunuz
ahmetinoznuru Hazal_41 benim de ilk gebeliğim göbeğimde ve bel bölgemde çatlaklar olduğu İçin ben belime de sürüyorum 🤷🏻♀️
ZNADA Bazen de önemli olan nemli olmasını sağlamak diyorlar,normal zeytinyağlı nemlendirici krem sürsek olmaz mı acaba ?
Efraimmm ZNADA Olur cnm sade saf zeytinyağı varsa onu kullan derim en sağlıklı olanida o son zamanlarda duş sonrası pehlivan a dönüyorum bildiğin🤣🤣
Emineekyl Mucizem0825 haklısınız galiba aynen eşimden başka kimse görmeyecek.yani kafama takıyorum çok bu seferde psikolojik olarak kötü oluyorum gerçekten ağlıyorum falan vs. Bebeğimde etkileniyor
Mucizem0825 Emineekyl hic aglamaya deymezki sonucta anne olmak kolay degil ayni zamanda bi cani bir bebegi de icimizde karnimizda tasimakta kolay degil hatta tam tersi bence o catlaklari sevin kendinizi oyle begenin cunku cocugunuz icin hersey deger
Krkrm-02 Smyyblstr ben bunlari kulaniyorum cokta memnunum. Elanee’yi gögüs ucu icin kulaniyorum. Digerinide Karin bel bacak gögüs kenarlari icin kulaniyorum. ❤️👍🏻 https://imgyukle.com/i/o8DQzy https://imgyukle.com/i/o8Dr9M
Elifmk Smyyblstr palmer’s tummy butter 👍🏻Kesinlikle çok başarılı eğer karnınız büyükse bio oil ile birlikte kullanabilirsiniz ☺️
serapggbkn Hanımlar kaçıncı haftadan sonra çatlaklarınız oluşmaya başladı. Ben 26. Haftadayim şu an bir çatlak yok
Hulyakok07 Smyyblstr Zeytinyagi bebe yagi ve bioil kullaniyorum 35.haftadayiz daha catlagim olmadi insallah olmaz 🥰🙏🏻