iki_melek_annesi Merve34kacag Ben başlarda kusma olayını hiç yaşamadım 30 haftalık olduk sabahları kusuyorum ben de bunu anlamadım
Ece003 Merve34kacag 34+6 hala her sabah kusuyorum bu yüzden bebekte pek kilo almıyor sanki 🥲 2500 grmdı bu gün
Syd160531 Merve34kacag ayy bende 30.haftama giricem hala bulanıyor ve kusuyorum ikinci gebelik olmasına rağmen böyle 🥺🥺🥺 cinsiyetleri de aynı iksi de erkek ama ilkinde çok rahattım 🙊😳
Merve34kacag Imasleeper ay prilam da fayda etmiyor artık tuvalete girip çıkmaktan yoruldum yeminle ya
Merve34kacag iki_melek_annesi sabah öğle gece hiç farketmiyor 3. Aydan beri yenilen gidiyor 😂 insanlar aldığı kiloyu yazıyor ben kilo veriyorum
iki_melek_annesi Merve34kacag Allah yardımcın olsun Bi doğursaydık sağ selamet dengeler iyice bozuldu 😊
Merve34kacag iki_melek_annesi mide bulantımın gideceği günü sabırsızlıkla bekliyorum 😂😂😂 ama zamanında gelsin minikler
iki_melek_annesi sema_nur_koc Hayır mide yanmam falan yok bulantı lar başladı sadece kontrole gidince sorarım doktora bu neyin nesi
Merve34kacag iki_melek_annesi karaciğer yaglanmasi varmi falan diye bakiyolar yoksa büyümeden kaynaklı oluyomuş
iki_melek_annesi Merve34kacag Ne diyecek bakalım doktor millet başında olur bulantı kusma ben son iki ay kala bulantı kusma yaşıyorum bide burun tıkanıklığı çıktı ortaya tamam olduk🤭🤭
Merve34kacag iki_melek_annesi diyorum eskiler nasıl o kadar doğurmuş ben bunda zorlaniyorum da 😂 Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Merve34kacag Syd160531 kiz olacak etkisi var mı bilmiyorum ama ikk gebelik şimdiden 2. Falan düşünemiyorum 😂
Syd160531 Merve34kacag Kızlarda genelde bulantı olur derler hep yani normal seninki canım bir bakıma ve ilk gebelik olmana rağmen de normaldir bendeki anormal 😂😂
Merve34kacag Syd160531 ne kadar güzel ama ne kadar zor şeymiş hamilelik Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsinn😊😊😊