Ipekkarakus0 Sibelblby yoktur yok içini ferah tut 🌸 evet mide yanmam ve ağrım çok oluyor malesef 🤦🏼♀️
Akca01 Sibelblby canim valla onlar hissettiği sanıyordu cnku bağırsak hareketi daha çok oluyor ve çoğu insan onu bebek diye yorumluyor Ben ilk de 20de hissettim. Dr dedim imkansız gibi bisey dedi öyle erkenden hissetmek bebek daha ne ki 7 kat karından sen nasıl hissedersin demişti. Bebegin hareketi olduğunu anlarsın zaten o daha farklı bisey 😍
Akca01 ilaydaelcinn_1 bende sevmiyorum ama sürekli karşıma çıkıyor. Yaşı benden çok kusuk ama koca kadin gibi felan. Hele o saçlar anam anammm.
ilaydaelcinn_1 Akca01 Al benden de o kadar, bir sürü fenomen var bak görüyorum izliyorum iyi hoş da o keşfete çıkınca gerçekten bir an önce kaydırmak istiyorum. Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin elbette ama mümkünse karşımıza çıkmasın 😂
gmzkcl Akca01 mere bebek hareketi karında değişik yerlerde mi hissediliyor? Genelde nerede ortada mı?
yasemineymenarin Sibelblby mide yanması yediklerinle alakalı olabilir ama banada zaman zaman oluyor ılık süt içmek iyi geliyor bacak ağrısı bel ağrısı normal bence ama bi doktora gittiğinde şikayetlerini belirt ona göre ilaç verir belki birde magnezyum eksikliğinden dolayı ağrıların olabilir
ilaydaelcinn_1 Selincel Asena ne yaptı ne etti Happy Mom’da bile iticiliğiyle kendinden söz ettirmeyi başardı 😂😂 Gıcık karı ya
Selincel ilaydaelcinn_1 allah varya hiç esirgemiyor bebeğini ben ne zaman esirgesem mutlak bisey oluyor 😳 7 haftadan beri göbek şow yapıyor kız valahi ben onun o gobekli resimlerle oynadığını da düşünüyorum..
seemanur_coban1 Sibelblby ben şimdi 26 haftalık hamielyim ama bebeğimin ilk hareketlerini 18. Haftamda hissetmiştim ama dalgalanma gibi bişeydi tabiki tekme için 20-21. Haftayı beklemek daha doğru:)