Sibelblby 18 haftada olan annişler sizde ne gibi durumlar oluyor bebeğini hisseden oldu mu acaba yorumlara bekliyorum 🙂
Selincel Sibelblby asena die fenomen kız var onun bebek 18 haftalik bugun 10 kez tekme atmış 😀😅🤣bilirmisin blmiyorum canım
Selincel Sibelblby 2 haftaya kadar hissedersin canım korkma bence ben 23 haftadan sonra hissettim gümbür gümbür 🤩🥰
Leylasiva21 Sibelblby 18 haftalık kasiklarimda pıt pıt diye hissediyordum 21 haftadan sonra net hissettim
Akca01 Sibelblby ben 18+2 17 den beri hissediyorum ama 18 olunca daha da bet başladım hissetmeye Bu 3.gebelik ama 🙈🤣
Sibelblby Selincel benim de ilk hamileliğim ama ben henüz bişey hissetmiyorum evet biliyorum o bayanı ama yani hissetmem mi gerekiyordu 🙁
RefBrs Sibelblby moral bozmayın herkesin vücut yapısı bir değil kimisi 20 de hisseder kimisi 23 kimisi de 17 bilemeyiz sağlıklı olsunlar da 🌸
Sibelblby Clementinee umarım bazıları hissediyor ben halla hissetmiyorum bu yüzden bazen merak ediyorum endişeleniyorum sorun mu var acaba die 😔
Ipekkarakus0 Sibelblby zaten doktorlar da 20. Haftaya kadar hissetmemen normal diyor canım hiç strese girme vücut yapısıylada alakalı olabilir biraz ☺️
Sibelblby RefBrs hımmm biraz rahatladım şimdi bilmediğim için korkuyorum bazen sorun mu var acaba die 😕
RefBrs Sibelblby yok sıkıntı yapmayın karın genişliği bile etkiliyormuş doktorum bana öyle demişti. Sağlıkla gelsinler inşallah
Sibelblby Ipekkarakus0 anladım insallah bir sorun yoktur peki sizlerde de mide yanması oluyor mu bende aşırı mide yanması oluyor bacak ağrıları oluyor 😔
Clementinee Sibelblby evet genelde ilk gebeliği olanlar geç hissediyor 19 20 21 gibi içini ferah tut🤍
Ipekkarakus0 Sibelblby yoktur yok içini ferah tut 🌸 evet mide yanmam ve ağrım çok oluyor malesef 🤦🏼♀️
gmzkcl Akca01 mere bebek hareketi karında değişik yerlerde mi hissediliyor? Genelde nerede ortada mı?