deletedmom213 zehracinar neye utandın onu anlamadım 😀 Hatun vajinasını bulaşık yıkar gibi yıkayıp oranın dengesini bozuo bide ellio içine bebek kafasına değiyor 😀 Benim yazdıklarımda ne var 😀 Bebekleri leylekler getirmiyo öyle deil mi 😋
zehracinar deletedmom213 Ayol hatun dediğin benim ben utanıyorum yazdım 😂normalde burda hiç ilişki konusunu konuşmadım şimdi konuşunca utandım,leylekler getirmiyor ama kimsede görmüyor 😂
Gokturkum Vajinal hazne hiçbir şekilde yıkanmaz oradaki doğal florayı bozduğunuz anda sürekli akıntı ve koku olur vajinal mantara zemin hazırlarsınız şeffaf ve kokusuz akıntı normaldir her gün normal duş alın gerekirse günde 2 kez alın pamuklu çamaşır kullanın her gün değiştirin günlük ped kullanın ve her 1-1.5 saatte bir değiştirin dar nefes almayan kıyafetler giymeyin akıntı olmaz
Babies16 zehracinar siz sadece dokunmussunuz.acikligin olcumunu ve catilarinizin musaitligini anlamak profosyonellik ister ama 😅
zehracinar Babies16 Ben size bişey daha sorucam,şimdi devlet hastanesinde ki ebeye bebek kanala girmişmi dedim,oda hayır açıklığın yoksa girmemiştir dedi,kafası bu kadar yakında olmasına rağmen nasıl girmemiş oluyor onu anlamadım