Nilay_09 zehracinar bir daha yıkama içini canım enfeksiyon kaparsın akıntın çok olur vajina nın ph dengesini bozuyorsun içini yıkayarak daha dikkatli ol bundan sonra 🙏👍 bebeğine birşey olmamasına sevindim 💕
Dyg34 Babies16 😂😂😂 yazınızı okuyunca çok güldüm bende öyle söyledim kendi kendime çatı muaniyesi yapmıs allahtan ikisinde de sıkıntı yokmus
Babies16 Dyg34 aynen 😊 ama skinti olamz.cati muaynesinede gitse ayni sey yapilirdi 😀 sadece kendisinin ulasabilmesi iyiymis bende kendimi muayne edip ona gore hastaneye gitmeyi planliyordum ama karnimla ulasamam diye dunuyorudm simdi en azindan denerim 🤣
mercimek1994 Burcumu dudak kısmında bebeği nasıl hissettiniz ki orası zaten dış genital bölge diye geçiyor
Babies16 mercimek1994 disini deil icini yikamis.servikse kadar ilerlemis arkadas.zaten 1 parma boyu var iste o kismin.ben sadece o gobekle nasil yapti oma sasirdim.yoksa bebegin basina o haftalarda zaten ulasilir cunku haznede olur bebek 😊
PasaninAnnesi Babies16 peki ilişki nasil oluyo o zaman ben okuyorum burda son ayda iliskiyi öneriyo coğu kolay doğum icin parmakla değiliyosa o iş nasil oluyo 😂😂
zehracinar Babies16 Hatırlıyormusunuz ben size kendime çatı muayenesi yapabilirmiyim diye sormuştum siz imkansız demiştiniz,alın yaptım işte 😂sadece açıklık nasıl ölçülür bilemedim keşke onuda anlatsaydınız 😂ay şaka bi yana Allah hemşireleri ebeleri ve doktorları başımızdan eksik etmesin,nasıl korktum o başı hissettiğim an anlatamam
deletedmom213 PasaninAnnesi bide sperm doğumu kolaylaştırıyo denio, hacı Adamın spermler bebegin kafaya boşalıo ozaman assfaddadaafaad😀😀😀😀😀 Babasının böyle şeyler yaptıgnı bilse yüzüne bakmaz büyüynce asdffassd
zehracinar deletedmom213 Valla normalde kim olsa bu cevaba cıngar çıkarırdı ama ben güldüm Allah iyiliğinizi versin 😂Ayıp ayıp utandım 🙈
goncacan zehracinar ici zaten temizlenmez yıkanmaz yararli bakterileri öldürür bagirsak floranizi bozar
zehracinar goncacan İşte ben bu postu açmayana kadar bilmiyordum zararlı olduğunu her işte bi hayır var derler,zararlı olduğunu şimdi öğrendim bende
Esmagnc zehracinar Sizi korkutmak istemem ama vakina yıkamak iç dokuyu tahriş ediyor.Ve ilerleyen zamanlarda kısırlığa kadar gidebiliyor.En önemlisi bir organın doğal olması gereken yapıyı bozuyor.İç çamaşırımızını günlük değiştirin kuru tutun yeter.Benim doktorum günlük ped kullanmayı yasakladı enfeksiyona sebep olduğu için .Günlük iç çamaşırı değiştirmemiz gerektiğini söyledi.
Babies16 zehracinar siz sadece dokunmussunuz.acikligin olcumunu ve catilarinizin musaitligini anlamak profosyonellik ister ama 😅
deletedmom213 zehracinar neye utandın onu anlamadım 😀 Hatun vajinasını bulaşık yıkar gibi yıkayıp oranın dengesini bozuo bide ellio içine bebek kafasına değiyor 😀 Benim yazdıklarımda ne var 😀 Bebekleri leylekler getirmiyo öyle deil mi 😋