Canım meraba yazım sana umut olsun bende 8 aylık evliydim çocuk düşünmeye başladığımda denedim 3 ay olmadı strese girdim ve doktora gittim tabi 3 aydır düşünüyoruz demedim 8 aydır olmuyor dedim. Tabi bu süre zaafında hep oldu mu olacak mı stres yaptım hemde aşırı derece de, eşimle tartıştım hep. Doktor da yumurta rezervin çok az bugun de bitebilir yarında dedi Amh çok düşüktü fazla vaktin yok en fazla bir iki ay ilaç tedavisi sonra tüp bebek zaman aleyhinde dedi. Dünyam basıma yıkılmıştı birkaç gün cehennemi yaşadım ama sonra silkelendim ve dedim ki ancak bunu kendine yaparsın üzülmenin bi faydası yok aksine geciktiriyor dedim gerçek manada o ay stresi bıraktım. Dedim Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman birgün olacak ama ne zaman olacak hayırlısı dedim çok dualar ettim. İlaçlarımı düzenli kullandım. Soğan kürü yaptım, arı poleni, propolis karışımı kullandım önce Allah’ın izniyle o ay hamile kaldım mucize gibiydi asla beklemiyordum tüh bebek merkezlerini bile araştırmıştım. Rabbimden iste gece gündüz dua et doğru zamanda verecektir 🤲🏻