Hilal1407 Bende polikistik over sendromu vardıc doktor 3 ay kadın doğum hapı vermişti bunu kullan tekrar kottole gel diye o ara düşünmedik ve ilacı da kullanmadım çünkü zaten bana polikist kilo aldırıyordu ve ben kadın doğum hapı kullanmaya başlaraam daha da çok kilo alacaktım ve hamile kalsam daha daha kilo alacaktımmo yüzden kadın doğum hapını kullanmadım, pcos düzensiz regl yapıyordu Neyse, ben düzenli regl olmak için geçen ay hangi gün regl olduysam ya da en son hangi tarihte regl olduysam diye kendimi izlemlemeye başlamıştım, tam reglime üç-4 kala günde 3 bardak falan kekik çayı tüketmeye başladım ve eninde sonunda o ay lekelenme şeklinde de olsa regl görüyordum böyle böyle bir de boş su ve pelvik egzersizler ve fitoöstrojenik beslenme ile adetimi düzene sokmuştum derken 3 ay geçti doktora gittim bir de doktor ne desin, kistin yok kaybolmuş kist göremiyorum ben dedi, Neyse hemen arkasına ki ayda çovuk denemedik çünkü uzun süre kekik çayı tüketiminde onun bi kandan temizlenmesi lazımdı, öbür ay tuttu ama malesef düşmüştü tam gelişememiş diye aldılar, şimdi 37inci haftamdayım… ( Vazgeçme, Hayat tamamen bizim çabamızdan ibaret )