busepoyraz @Hafizehafdjd hayır eşin için ayrı para almıyolar doğum parası 5 bin civarı demişlerdi bizde zaten yanımızda kalacak kimse olmadığı için oraya gitmiştik ama pahalı geldiği için vazgectik
Hafizehafdjd busepoyraz ben sezeryan ücreti ne kadar diye sorduğumda bana 3750 TL dediler başkada bişey sormamistim daha yenide doktor ayın 1 ine gün verdi başkada bir şey konuşmadık
ressamistanne Hafizehafdjd yok sizin yazdığınız fiyat doğru. Biz d edeni sorduk. Eş de kalıyordur. Özel tercih etmemin 1.sebebi bu.
Hafizehafdjd ressamistanne akşam kalabiliyor yani dimi bide ziyaretçi sınırlaması veya yasağı var mi acaba bide eşim kalacak olursa yanımda akşam onunda çivit testi vermesi lazım mi
ressamistanne Hafizehafdjd onları bilmiyorum canım ya Perşembe gidicem unutmassam sorayım sen kaç haftalıksın
Hafizehafdjd ressamistanne 37+3 haftalık kuzum ayın 1 ine gün aldik sezeryan için gün aldik olmadı yarın arayıp sorayım ben daha iyi olur
Hafizehafdjd ressamistanne evet yapıyorlar canım bende normal doğumdan korkuyordum açıkçası benim bebiste normal doğum gözüküyor ondan geçen hafta gittiğimde doktora söyledim sezeryan istiyorum diye o da tamm dedi gün aldik ayarladık o gün hemen
busepoyraz @Hafizehafdjd aynen suan aklıma geldi mesela kafalarına göre mi fiyat biçiyolar orda millete
Hafizehafdjd busepoyraz bende hiç bilmiyorum bizim tanidigimizin sigortası olmadığı için onların da o fiyattaydi normal doğum da 2 sene önce bende sizinde mi sigorta yok sandım ondan sordum ama bu şekilde de tuhaf görünüyor açıkçası merak ettim bende çok