momzilla Zehraaaaaaaaaaa söylediğini aynen yaptım ama buraya yine link olarak yapıştı resim olarak gelmedi ya
ayse-huseyin16 Minnikkuzuuu şu an fiyatı yükselmiş sanırım ben 80 TL ödedim kargo hariç İnstagram üzerinden birsürümalseme diye bir sayfa 🌸
Ruveyda_baskapan CerenArslan1 aynı model 230₺ fiyat aldım hazır yapılmış , malzemeler çok pahalı hazır yaptırmak daha kârlı bence
CerenArslan1 Ruveyda_baskapan evet haklısınız biz uğraşmak istedik zevkli oldu yoksa malzemeler çok pahalı dediğiniz gibi 😊
Minnosannesi38 bireylulmeselesii ben kapi süsü ve taki yastigi takım ikili seti 200 tl ye yaptırmıştim ama şuan artmıştır tabi
Gizemmela Funday35 kapı süsü, takı yastığı ve sepet toplam 380 tl Kapı süsü ledli 175 ledsiz 165 tl demişlerdi
SevimnurBaaran bireylulmeselesii https://resimyukle.io/r/2CdWiPsWpZ bizimkiside bu ben çok beğenerek yaptırdım 😊
Semra120220 bireylulmeselesii Buraya resim nasıl atılıyor bilmiyorum ama ben bı sayfada görüp beğendim fiyatı çok fazla gelince malzemeleri alıp kendim yaptım çokta güzel oldu valla 😀😀
Anneyimmmmm5 Deletedmom_7156 Maşallah emeğinize sağlık çok güzel olmuş 💙 nasıl yaptınız peki bende yapmak istiyorum kendim