Yenibiranneee Merve-e ben doğum yakın olduğunu söyledim 10 günde elime ulaştırdılar normalde bi ayı buluyo gelmesi
Beybisininannesi Sumiire 🤣 düşünemiyorum artık Fiyatları gördükçe herseyden soğuyorum Ahşap tahtaya 200 Üstünde peri kızı çiçek olunca 300 🤣 fazladan 5çiçek 500 Kapıya ascaz yahu alt üstü En sonunda kendi fotoğrafımı ascam kapıya😂
Sumiire Aysem31 kıytkrık ipten tahtadan şeyleri okadar pahalı yapıyolar ki insan iki paket bez alır onun yerine😂
Zehraaaaaaaaaaa momzilla hızlı resim yazın google. Ben 3. Sıradaki linki seçiyorum resmi yükleyip alttaki linki kopyalıyorum. Uzun olan linki kopyalıyorum. İki tane cıkıyor
momzilla Zehraaaaaaaaaaa söylediğini aynen yaptım ama buraya yine link olarak yapıştı resim olarak gelmedi ya
Gizemmela Funday35 kapı süsü, takı yastığı ve sepet toplam 380 tl Kapı süsü ledli 175 ledsiz 165 tl demişlerdi
ayse-huseyin16 Bussbusss instagramda birsurumalzeme diye bir sayfadan hatta YouTube’da nasıl boyayacağınız birleştireceğinizle ilgili videolara paylaşıyorlar YouTube’da da aynı kullanıcı ismini kullanıyorlar 🌸
ayse-huseyin16 Fulyavehap birsurumalzeme İnstagram sayfası YouTube’da da yine aynı kullanıcı adıyla yapımını gösteriyorlar 🌸
ayse-huseyin16 bireylulmeselesii maliyeti 80 TL tuttu kargo hariç İnstagramda birsurumalzeme diye bir sayfa YouTube’da da aynı kullanıcı adıyla yapım aşamalarını paylaşıyorlar 🌸