Ala1306 Hayat2022 benimle aynı tarihler de imiş adet tarihin ben dayanamadım erken gebelik testi aldım idrarda çıktı sonra kan verdim 38.8 çıktı bu akşam tekrar vericem bakalım 2 katına çıkma var mı diye Allahım sana da nasip etsin inşallah
Hayat2022 Ala1306 hayırlı olsun canım benim çok sevindim Rabbim bana da nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin 😊
Esrahmett Ala1306 inşşallah ama ben ne zaman heveslensem negatif oluyor😂🤷♀️ İnşallah bu sefer eşimin şansına sonuç pozitif olur onada güzel bir doğum günü hediyesi olur dua edin🤲🥰
Ala1306 Hayat2022 amin inşallah dün kan verdim 115 çıktı sanırım iyi yükseliyor ama adet tarihi geçmeden öğrendiğim için doktor takip edip görücez dedi
Fatoss02 Ala1306 banada dua et olurmu 2 hafta sonra test yapicam ve gogus hassasiyetim uyku hali ve mide eksimesi var 🌼
Esrahmett Ala1306 adetime 9gün var doktor bugun kan vermemi söylemişti verdim bakalım sonuç ne olucak🤲
Esrahmett Ala1306 yükseliyor kuzum gayet güzel sakin üzme kendini dikkat et dinlen güzelce bebeğinin kalp atışını duyana kadar 🥰
Firdevs33 Benimde adetime 7 gün var pembe lekelenme oldu kasılma ve batmalar oldu 2-3 saat içinde geçti. Erken gebelik testim negatif sizce ne olabilir ?
Esrahmett Firdevs33 erken gebelik testi bazen yanıltıyor kan testi yaptırın benim ilk gebeliğimde idrarda değil kanda çıkmıştı
Esrahmett Firdevs33 ve kan testini bende erken yaptırdım ama erken çatlama oldugu için en güzeli adet geçikince kan testi yaptırmak
Ala1306 Firdevs33 7 gün varken benim kanda bile negatif çıktı 2-3 gün kala bir daha yap canım inşallah pozitife döner 🙏🏻
Dolunaybelinay Esrahmett adetim e 10 gun fazla vardı ben de cok erken belirti oldu aşırı belim ve karın kaslarım ağrıyor Du adete yakın göğüsler buyumeye basladı ve kırmızı damarlar oluştur göğüste. Suan 8+6 yım