Bfduam Momrn idrar testinde çıkmış mıydı kanda öğrendiğinde? Esrahmett Hayırlı olsun yavrunuz 🤲 idrarında adetin kaç gün geçtiği halde çıkmamıştı?
Hayat2022 Esrahmett merhaba canım benim de ayın 20 si yumurtlamamdı ayın 4 üzere adet günü bekliyorum inşallah hamiş olurum Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende bel de karnımda ara ara ağrı oluyor göğüslerin de hafif acı ara ara oluyor
Ala1306 Hayat2022 benimle aynı tarihler de imiş adet tarihin ben dayanamadım erken gebelik testi aldım idrarda çıktı sonra kan verdim 38.8 çıktı bu akşam tekrar vericem bakalım 2 katına çıkma var mı diye Allahım sana da nasip etsin inşallah
Hayat2022 Gulcingezer ayın 1 inde testnyaptum negatif çıktı ayın 4 ünde adet olmam lazım ayın 20 si yumurtladm bende bklıorm test yaptınmı sen canm
Gulcingezer Hayat2022 ben yaptim benim Negatif hatta yarin falan regl olurum genelde gunlerj sasmaz benim
Kadifegull Esrahmett Bende bugün kan tahlili verdim ve benimde 26 çıktı. İlk hamileliğimde kimyasal gebelik yaşamıştım Allah’ım bir daha yaşatmasın. Bana tutunması için dua edin arkadaşlar. Rabbim cümlemize bağışlasın bu mutluluğu 🙏🏼
Esrahmett Kadifegull amin canım sen gönlünü ferah tut sıkma canını bebişin seninle olucak annesi ben inanıyorum allahım yaşatmasın tekrar sana o acıyı🤲
Kadifegull Bfduam adetime iki gün kala erken gebelik testi yaptım normalde yarın adet olmam gerekiyordu
Hayat2022 Bende adetime 4 gün kala normal test yaptım negatif çıktı ayın 4 üzere adet günüm bekliyorum yinedr
Kadifegull Hayat2022 Rabbim gönlümüze göre versin hayırlara vesile olsun inşallah. Rabbim isteyen her anne adayına anne olmayı nasip etsin 🙏🏼 canı gönülden dilerim
Hayat2022 Kadifegull Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşALLAH😊