Maviss35 Busrasiv benim de tiroidlerim yavaş çalışıyor canım ilaç kullaniyorum 31 haftalık olduk sükür bi sorun yok
Deletedmom4793 Busrasiv benim gebelikle yükselmişti 3.97 doktorum iki katına çıkardı sizinki çok yüksek sayılmaz ama gebelik için fazla görülüyor bildiğim kadarıyla
Cagla12 Çok yüksek değil endişe etmeyin ama ihmalde etmeyin. 2'nin altında seyretmesi gerekiyor. Hormonu dışarıdan takviye ile alacaksınız. Eutrox kullanıyorum bende her ay kan verip değere bakıyoruz buna göre dozu düzenliyor doktorum. Şişli kolana gidiyorum endokrin uzmanı doç.dr demet hanım var tavsiye ederim. Geçmiş olsun.
ikizlerimveannesi Busrasiv şimdilik korkma ama ihmal de etme tiroid önemli hamilelikte bende de çıktı endokrinolojiye gidiyorum 20 günde bir kan verip değerlerime bakılıyor hap kullanıyorum bebeklere bir zararı yok hormon ilacı zaten onun sayesinde şimdi daha iyi değerlerim
DuyguAlkan Busrasiv bende troid ilacı kullanıyorum canım hamileliğimin başından beri 36+6 dayım. Endişe etme sabahları aç karnına bi ilaç kullanıyorum.
Busrasiv DuyguAlkan artık endişe etmiyorum hepiniz sayesinde daha sakinim şimdi de doktordayım bakalım inşAllah ☺️
Esra___ Busrasiv gebelikte 2,5 üstü pek istenmiyor ama daha bebeğiniz çok küçük ilk öğrendiğimde 5 haftalıktı bebeğim ve tsh 8 olmuştu 1 ay bile sürmedi normale dönmüştü
Kubra3005 Busrasiv benim hamilelikten önce 3,45 di hamileyken ölçtürmedim ona şuan 6+5 deyim doktor hemen ilaç başladı. Açıklaması şöyleydi Hamile olmayan bir insan için noramak bir değer ama hamile kalmaya çalışan yada hamileler için yüksek dedi.
Busrasiv Kubra3005 evet bende öyle araştırdım internette hamilelikteki normal değerlere baktım benim değerim biraz üstünde teşekkür ederim buarada ☺️
deletedmom6295 Busrasiv endokrin uzmanına gidip doz ayarlaması yapacaksınız sabah aç karnına da ilacınızı içeceksiniz aslında bu kadar basit bir tedavisi var. gebelik öncesinden beri kullanıyorum üç dört haftada bir de tahlil veriyorum.
Busrasiv deletedmom6295 endokrin doktoru bulamadım geç kalmamak adına bir dahiliye uzmanına gözükeyim bari dedim bekliyorum bakalım ne diyecekler teşekkür ederim size ☺️
mucizemizibekliyoruzz Busrasiv dahiliyeye de görünebilirsin tabi. İkiside bakıyor ama endokrin sadece buna bakıyor. evet bayram üstü olması kötü olmuş
Busrasiv mucizemizibekliyoruzz malesef öyle oldu şuan hastanedeyim muane olmak için bekliyorum Allah hepimize şifa versin inşAllah çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için 💗