Cemre8541 Merhabalar arkadaşlar, doktor suyun fazla dedi 24 haftalığım açlık toklukta temiz çıktı başına böyle bir olay gelen var mı
Gul33 Cemre8541 benim de 21’de detaylıda suyum fazla göründü. Açlık tokluk ve 3 aylık şekerlerim temizdi. Doktor yine de şeker yüklemesi yaptır riske atmayalım dedi veeee şekerim çıktı. Bu arada bebeğim önden gitmiyor haftasıyla uyumlu. Yine de 2 hafta önce gittiğimde su biraz fazlaydı doktordan fırçayı yedim dikkat etmiyorum diye. Bugün suyu fazla olur yarın bebek önden gitmeye başlar öbür gün başka sorun çıkar dedi korkuttu iyice.
Mrvll Cemre8541 20. Haftalardan beri bana da söyleniyor. Şeker de yok. 32. Haftadayim hâlâ üst sınıra yakın dedi. Yapısal da olabilir dedi. Erken doğum demedi. Hiç canınızı sıkmayın. Suyun az olmasindansa fazla olması daha iyidir
Gulsumelif Cemre8541 Eğer çok ekmek makarna pilav havuç meyve cococopslu süt bisküvi ile süt tatlı şeyler k tuketoyorsan bunları yemeyi azaltmayı tavsiye ediyorum benim suyum da fazlaydı dikkat ettim düzelmiş
Cemre8541 aysefatma12 hayır bir sıkıntımız yok haftamızda gidiyoruz ama erken doğum riski gibi şeyler söyledi canım bayağı sıkıldı
Cemre8541 Gul33 ne yapacağımı şaşırdım vallahi Perşembe günü randevum var şeker yüklemesi yapabilir bana da
Gul33 Cemre8541 hem diyet yapıyorum hem dahiliye takip ediyor. Meyveyi azalttım ekmeği de günde bir öğün 1 dilim yiyorum. Pirinç tatlı zaten yok. Dün kontrole gittik diyet yapınca suyu normale dönmüş çok şükür
Svg02 Mrvll suyun fazla olması sizi rahatsız ediyor mu ? Bana da fazla dendi 24. haftada. Şu an 26 dayız yemek yiyince falan çok rahatsız hissediyorum oturamıyorum sıkısıyor sanki karnım sertleşiyor. Sizde de oluyor mu ?
Mrvll Gzmlerce hayır öyle bir şey yok. Su patlama olayı diye bir şey yok. Kendinizi korkutmayin. YouTube da Kağan Kocatepe var bu konuda birçok videosu var izleyebilirsiniz.
iremcannn1907 Gzmlerce aynen öyle, hatta doktorum eğilme ani hareket etme, yani suyunu patlatacak hareketlerden kaçın demişti bana
Cemre8541 Mrvll bende hissediyorum ama hissetmediğim de korku oluşuyor içimde acaba birşey mi oldu diye
Cemre8541 Gulsumelif meyveyi azalttım şekeri de azalttım, perşembe günü kontrolüm var o zaman belli olucak
ayshe54 Svg02 suan bende 26. Haftadayım benimde suyum fazla yemekten kalktım karnım patlayacak gibi.(yemekte ekmekte yemiyorum bu arada) Tam yorumunuzu okurken eşime, karnım patlayacak gibi dedim. Benimki de çok sert oluyor
Mrvll Svg02 Karın sertleşmesi, bebeğin toplanması her hamilede bu haftalardan sonra oluyor. Su fazlalığı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Nst ye de girdim kasılma çıkmadı hiç. Hayır ben su fazlalığının bir zararını hissetmedim.
Svg02 ayshe54 su fazlalığından mi oluyor acaba gerçekten ya yoksa bebek büyüyor ondan mı anlayamıyorum
Cemre8541 Ben günde 3.5 lt 4 e yakın su içiyorum doktoruma sordum suyumun fazla olmasının su içmemle alakası var mı diye hayır yok dedi