Mayacm Busenil ben okadar yeşil erik yedımkı kilolarca resmen ama erkek cınsıyetımız demekkı alakası yokmus😂
Burcutf Busenil ben kızımda full bim in salatalik turşusunu yedim başka hicbirseye asermedim. Simdi 7 haftalık hamileyim genelde tatlı istiyor canım Ama midem çok bulandigi için leblebi kraker gidiyor bakalım ne olacak. Sağlıkla olsunlar da hiç farketmez 🥰
Svmbstp Busenil çikolata ile turşuyu aynı anda yedim 😂 cinsiyetmiz erkek. Bence hic alakası yok yani 😂😂
Svmbstp Busenil Ahahah yok tek 😂 ama dediğim gibi hamile insanın midesi sorgulanmaz diyerek turşu ve çikolatanın hakkını verdim 😂😂
sehrengiz_8 Esraliiii hahha gördüğüm en mantıklı en net en doğru yorum. Bu hurafelerden kurtulamadık gitti 😀😀
asyaa0 Busenil İlk 3 ay deli gibi ekşi yedim sonra tatlıya döndü şuan 22+5 şimdi de deli gibi tatlı yiyorum 😂 ve oğluşum olacak 💙
Eclina asyaa0 Bnde öyleyim ama kızım olucak benimde Allah izin verirse bnm daha çok pudign tarzı cekiyo 🤷🤷
Eclina asellmom bnde öyleydim ilk aylar acı ekşi hele ekşi şeyler için ölüyodum tatlı şeyler midemi bulandırıyodu resmen tiksinmistim yeni yeni canım cekiyo 24+4 um
Ikra-ensar-06 Busenil bence doğru ben ilk gebeliğimde hep ekşi şeyler çekti canım ye ekşiyi doğur ayşeyi derler aynende oldu şimdide canım çok tatlı istiyo ondada ye tatlıyı doğur atlıyı diyolar ve oğluşum olcak 💙🥰🥰