Eylullbusee Busearss hayırlısı olsun bakalım ama cidden adete göre farklı ultrason da farklı oluyor değişik işler 😅💜 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤍
Nihanus Eylullbusee oğlumu 39da sezaryen ile doğum yaptım nasipse ikincide bi aksilik olmazsa 39da olacak. Bu arada oğlum 3 hafta ileriden gidiyordu ama doğasıda yoktu bizde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması adına gününü doldursun istedik
Hanife_ Eylullbusee ben de bugün 37+6 da sezaryen oldum benimki de öndeydi planlı sezaryendi covid biraz planı bozdu yine doğum oldu fakat bebek yanımda değil sağlıklı şükür
Ece003 Eylullbusee benimde 20 şubatta olucak kısmetse ama 22 Şubat çok iyi tarihmiş soralım bakalım 22sinde oluyor mu diye benimde boynunda kordon var diye mecburu sezeryan 😄
yerimseniben34 İlk Doğumum 39+3 te 2 gün suren sancılarla oldu açıkçası zorladı baya ama sonu çok güzeldi çöl şükür :) bakalım bu sefer ki nasıl olacak 31+3 günlüğğz
Zehra_Mira 42 haftalık doğurdum tam 41+6 sancı verdiler akşam 6 gibi tam 42.günün 16:02 de dünyaya geldi kızım..😁gelmeye niyeti yoktu da işte
bebeliannegeldi Eylullbusee ilk çocuğum erkekti. 39+1de doğdu. İkinci kız. Şu an 35 haftalık hamileyim. Ben de 22 şubatta doğmasını istiyorum. Bakalım kısmet 😄 normal olacak şimdilik
Sema2019 SutlacimiYedimmiBen mecbur bekliyoruz ama artik ateş üstünde 🤷♀️ ALLAH korusun kakasini yapacak diye korkuyorm
Husneeeeee İlk kızım 40 inci haftada doğdu şimdi 2nciye hamileyim oğluşum gelmek istemiyo galiba 40+2 deyiz
Nur6102 Busearss Baştan beri mi hep haftası geridendi yoksa son haftalarda mı geride olduğunu öğrendin