Eylullbusee Kızlar benim Allah nasip ederse 22 şubatta doğumum var, bebişim tam 37+5 günlükken alınacak sezeryanla, normalde de gelişimi haftasına göre önde gidiyor bizde biraz özel bir tarih olsun diye o güne istedik 😌🥰 sizlerin nasıl merak ettim🙈
SutlacimiYedimmiBen Eylullbusee 40+0da tam gününde 3 saat suren kendi sancilarim ile normal dogum yaptim 😊💪🏻
Mickey1995 Eylullbusee benimde 37. Haftam oluyor istediğim tarih 22.02.2022 doktorum problem yok dedi ama insanın yinede soru işareti oluyor kafasında :)
Sedacyln Eylullbusee bende şuan 37+5iz canım doktorum 40 haftalık olmasını beklemicez dedi kilosundan dolayı🙈 10 gün içinde doğım yapıcam inşallah
Eylullbusee nisaninannesi2 az kalmışşş sizinde sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişiniziiii 🥰😍😌
Eylullbusee 1Aygul-Goktug1 çok iyi hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah, herkes bi 02.02.2022 ve 22.02.2022 arasında seçim yapıyor zaten o tarihlere denk gelenler 😂
Eylullbusee SutlacimiYedimmiBen ya harikaaa, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bebişiniziiii 😊
Eylullbusee Mickey1995 aynen bende diyorum acaba erken mi falan ama, sonucta doktorlar bizden daha iyi bilir bide gelişimde zaten problem yoksa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum hadi bakalım hayırlısı 😂
Eylullbusee Derenx saglıkla hayırlısyla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah demek ki sezeryanların cogu 37+ lar, 38+lar da alınıyor bebikler 😂😍😍
Eylullbusee Sedacyln ay hadi Allah bir avazda kurtarsın inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 💜🤍🥰
miranbeyinmothersi Sedacyln benimde bebeğim çnde merak ettim bebeğiniz kaç kiloydu hangi haftda . Bana ilerde olmasına rağmen 38 önce alamam demişti çok zorlanıyorum
Busearss Adete göre farkli ultrasyona göre haftasi farkli olan var mi ? Biz39+2 ama ultrasyonda 37+6 🤷 Ne zaman gelicek acaba 😂
Eylullbusee Busearss hayırlısı olsun bakalım ama cidden adete göre farklı ultrason da farklı oluyor değişik işler 😅💜 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤍
Nur6102 Busearss Baştan beri mi hep haftası geridendi yoksa son haftalarda mı geride olduğunu öğrendin