Meltemkrkmz Passion_ ayyy 🙈😂 bende bunu yapmısın kuccukke. TV dusurme, merdanelı camasır makınasına kolunu kaptırma, kayısı agacından yere çakılma 😄😄 kızlarda az degıl desene 😄😄
Meltemkrkmz Rabia344 hahahaha nıye bu kadar zorlanırlar anlamıyorum yaa yükle secenegı koy ordan gecelım galerıye secelım bedır yanı bu bitcoin gbı😄😄😄
Meltemkrkmz Bkyya sende saglıcakla kucagına al ınsallah cnm benim 🤗🥰 ilk cocuk bambaska oluyor vallahi tadını çıkar. 2den 3 de sonra işin rengı deegıısyor 😄😄😄😄
121 cicekli0 evet valla tam tamına aynı 16. Hafta da hocamız şaşırdı kesin kız dedi bacak arası boş dedi şimdi 18+5’iz dün ki kontrolümüzde gördük net olarak erkek olduğunu
Eceelisaefe 121 darısı başıma inşallah bnimde 2 kızım var doktor yüzde 90 kız dedi bacak arası boş dedi 1 ay sonra gidicm inşallah budefa bir oğluşum olur lütfen dua edin bna
Gudu Tanemveannesi_ arkadaşımın başına gelmiştir aynisi 😂😂😂 cinsiyet partisi sonrasi erkek olduğunu öğrendiler şok oldular 😂😂
Tanemveannesi_ Gudu ayyy deme gözünü sevem 😅😅 ama 3 sefer kız dediler erkek kendini gösterir dediler ay bunlarla avitiyorum resmen 😂 kuzenim sonuna kadar kiz dediler erkek çıktı 🤭
Minigim3 YeniAnneee06 bu açıdan pek belli olmuyor genelde rahim altından görüyorlar bizim ki de hala net olmadığı için 17 haftalık doktor şöyle dedi cinsel organlarında bir çıkıntı oluyor bu kaybolursa kız dedi 😂
YeniAnneee06 Minigim3 merhaba 15+6 da gidicem eğer yine belli olmazsa 20. Hafta mı beklicem artık detaylı ultrosonu keşke hemen belli etseler böyle çok zor :)
Yesim22 Meltemkrkmz senin yine iyi 24 haftaya kadar kızdır detaylı erkek çıktı bebişim şuan da 32+6 dayım oğluşuma alıştım insan şoka giriyor hemde nasıl
Meltemkrkmz Yesim22 yaa evet ınsan şaşırıyor bı tuhaf oluyor tereddüttr kalıyor bu seferde ya erkek degılse dıyosun 😄 buzdolabına astım ultrason kagıdını gıdıp gelıp bakyrm pipisıne oyle olma oluyorum 😄😄😄 dogana kadar uyku yok anlasıldı 😄
ebru_ctn28 Meltemkrkmz benim iki kızım var şimdi üçüncüye hamileyim bende erkek istiyorum inşallah rabbim gönlümüzden geçeni verir hayırlısı ise💙
Meltemkrkmz ebru_ctn28 ami canım benim Rabbim sanada erkek çocuğunu tattırsın ınsallah en hayırlısıyla 🤲❤️
xxxbrtg LawyerEce yaa cok ilginç ben ayrıntılı ultrasonda cinsiyeti bilmiyormuş gibi yaptım kız dedi ama nasip demekki değişebiliyor 🤔