cnn34 Meltemkrkmz bana 14 haftalıkken kız dedi 17 haftalık olduk yine kız dedi umarım değişmez iki tane hastane çıkışı aldım😅😅
mtl3005 cnn34 Ben hastane çıkışını renksiz beyaz almaya karar verdim her ihtimale karşı yoksa olmucak bu iş böyle 😁benim daha belli olan bişey yok detaylıyı bekliyom ama onda bile şüphem olcak sanırım 😕
Bkyya Meltemkrkmz inşallah Rabbim gönlümüze göre sağlıklı bir evlat nasip etsin sizin içinde dua edicem ☺️🙏 evet benim daha ilk
Meltemkrkmz Bkyya sende saglıcakla kucagına al ınsallah cnm benim 🤗🥰 ilk cocuk bambaska oluyor vallahi tadını çıkar. 2den 3 de sonra işin rengı deegıısyor 😄😄😄😄
Meliha__ Meltemkrkmz 😆😆😆 olur öyle bazem anlaşmazlıklar ama zaanımca bunu yapan bizim büyük olur küçüğüde ona benzerse artık o zman Allah bana yardım etsin 😆😆
Meltemkrkmz Rabia344 hahahaha nıye bu kadar zorlanırlar anlamıyorum yaa yükle secenegı koy ordan gecelım galerıye secelım bedır yanı bu bitcoin gbı😄😄😄
Passion_ Meltemkrkmz ay öyle deme bizim arkadaşın kızı var 22 aylık en son tv düşürmüş Allahtan üstüne düşmemiş 😅😅
Meltemkrkmz Passion_ ayyy 🙈😂 bende bunu yapmısın kuccukke. TV dusurme, merdanelı camasır makınasına kolunu kaptırma, kayısı agacından yere çakılma 😄😄 kızlarda az degıl desene 😄😄
Tanemveannesi_ Meri3220 kız dendi bakalım 😅 bide parti yaptım onu da geçtim battaniye öduyorum pembe 😅😅😅
Anil_Aras35 Meltemkrkmz vallahi öyle napalım bacım yaptık yaptık yaranamadık geline de yaranamayız biz boşver 😅😅
Ecekadir Meltemkrkmz bi erkek bi kız en sonunda erkek dediler yine yani okadar kafam karışmıştıki kıyafet alıyorum ya erkek değilse diye şüpheye düşüyorum artık 22 haftaya giriyoruz bide insanda bi ya değilse diye bişey kalıyo😂😂
melsedd Karkubra27 hep içimde vardı yapmak istiyordum😄 zaten bir şey almadım daha emin olamıyorum bakalım iki hafta sonra gidicez o zaman net bir cevap alırız heralde 😄😄
Lina_kuzucuk Meltemkrkmz inşallah benimde değişir gönlündeki olur banada kız dediler o haftalarda bir kızım var 😀
121 cicekli0 evet valla tam tamına aynı 16. Hafta da hocamız şaşırdı kesin kız dedi bacak arası boş dedi şimdi 18+5’iz dün ki kontrolümüzde gördük net olarak erkek olduğunu
mtl3005 cnn34 Ahh ahh böyle dediğime bakma sen canım içim gidiyo çiçekli fırfırlı şeyler giydirmek için 😍😍Allah gönlüme göre versin inşaallah dua bekleriz 😌