mirage333 Anneoluyorummmm Doktorunuz kullan dediyse zarari olan bi ilac degilki. Karniniz artik gerginlesmistir sizin ama hergun 1 tane koldan vurun, korkulcak bir ilac degil. 12 hafta kullandim ben
mirage333 Anneoluyorummmm bende hic olmadı. Sadece vurdugum yerler çok fazla morardı. Bi surede acı oluyor.
Anneoluyorummmm @Sybabyss bende hafif atlattım ama doktor kullanmamı istiyor d dimer değerim yüksek cıkdı
Gmzeucr Anneoluyorummmm canım benim d dimerime bakılmadı o zaman söylediğim halde acildeki doktora bakılmadı acilde nöbetçi oln kadın doğumcuda vermedi kan sulandırıcı ama covidi atlattıktan snra kendi doktorum kullnsaydın keşke dedi bende bilmiyodum sizede ulaşamadım dedim şimdi kullanımmi dedim zaten atlatmışsın gerek yok şuan dedi özeldeki doktora sormuştum o zaman oda vermemişti mesela yani doktorlar grnellikle önlem amçlı veriyolar ama doktorun verdiyse değerin yüksek çıktıysa kullan bebeğinide kendinide riske atma haa kullanmak istemezden herhün bir limonu suk bir litre suya ve iç kanın sulansın ben kullanmadığım için öyle yapmıştım
Gmzeucr Anneoluyorummmm haa çogu kişi hiç semtom göstermedende geçirebiliyo yani aslında risk almamak için kullandırıyo çoğu doktor ama doktorun daha iyi bilir senin değerlerini o gördü sonuçta o yüzden kullan hftanda büyük Allah korusun farklı bi durumdan dahi bişi olsa sen kendini kullanmadımda oldu die suçlarsın o yüzden doktorunu dinlemeni tavsiye ederim
Lehrerin40 Gmzeucr Ben de böyle düşündüm şuan 37+2 hamileyim ve covidim. Sağlık ocağından arayan doktora limon siksam içsem dedim, olmaz dedi kendi doktorunla konuş o gerekli gorurse iğneye başlarsınız,limonun böyle bir faydası olmaz dedi.
MutluMasal Anneoluyorummmm Haftadayım. Benim kadın doğum doktorum kan sulandırıcının kanıtlanmış bir etkisi yok ama zararı da yok istersen kullanabilirsin dedi. Dün covid 4. Günümdü göğüs hastalıklarına gittim. D- dimer testi yaptılar her şey çok yolundaydı ama dediki kullanman gereken en önemli şey oksopar kan sulandırıcı iğne bitirene kadar bırakma dedi. Ben de o yüzden riske atmamak için kullanmaya devam ediyorum. Ama yine de zormuş. Allah sürekli kullananlara yardım etsin