Yldzalra Kızlar kac haftaliksiniz ultrason gorunttuleriniz varsa atarmisinjz merak ettim sizinkiler nasl diye
Denizmrt Sydgrdl Yldzalra 4+5 günlük şimdi hazırlanıyorum doktora gidicez heyecanlıyım inşallah iyi haberini alır gelirim bebeğimin hayırlısı ile ♥️🙏
Yldzalra Srnymn oy maşallah kuzum sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bend e7+1 deyim ama hangisi bebek anlamadım beyaz biseyde var atsam anlarmsn acaba
Denizmrt Anne88 merhaba şimdi hastanedeym şükür keseyi gördüm 4+4 gebeyim ama vajinal de gözüktü karnmdan gözükmedi ilk 2 hafta sonra tekrar inşallah gidicem ozman inşallah bebeğimi de görürüm 🙏🥰
Yldzalra Havvauslu oy kuzum Rabbım kucağımıza aldığımız gunleride görmeyi nasip eder inşallah hayırlısıyla alırız kucaklarimizada
Denizmrt Yldzalra çok şükür keseyi gördüm bu gün inşallah 2 hafta sonra yavrumun kalp atışını da duyarm 🥰🙏
Anne88 Fatma_Nur42 görürler canm biraz daha bekle ben geçen hafta gördüm şimdi bir hafta daha beklicem kalp atışı için inşallah hahirlsiiyla alırız kucağımıza 🥰
SevvalAkbass 4+6 da keseyi gördük, 6+6 da bugün de kalp atışını duyduk Allah a şükürler olsun ❤️ Darısı size ❤️