Arvenveannesi Tomrishatun ben hiç kitlerden kullanmadım. İlk gebeliğimide akıntılarımı takip ederek değerlendirdim. Ama kürtaj sonrası yani şu iki ayda oldukça düzensiz oldu reglim. Kısa aralıklarla geldi. Regl biter bitmezde akıntılarım başladı. İki hafta kadar sürdü. Takip ederek değerlendirdim🙏 Yani 19 u gibi bitti 20 de başlayarak gün aşırı devam ettik. İki hafta. Hala da bırakmayaı düşünmüyorum belki yumurtlama bu tarihtede olabilir diye ama akıntım iki gündür yok. Duphaston verdi doktorum bebek varsa tutunmayı kolaylaştırır yoksa adetini düzenler diye. 3. Günüm olucak ilaçta. Siz belirti yaşıyor musunuz? İnşallah güzel sonuçlar alırız birlikte bekleyelim🙏💕
Tomrishatun Arvenveannesi hiçbir belirti yok zaten erken sanki anlamam gibi daha 1 hafta var sonucta hayrilisi olsun hakkimizda
Arvenveannesi Krcaaa kürtaj sonrası adet düZensizliği yaşadım. Doktorum bu ilacı verdi. Tabi denemelere devam ettik. Eğer bebek varsa tutunmayı kolaylaştırır. Yoksa adetini düZenler diye. İnşallah vardır 💕🙏 3. Günüm ilaca başlayalı bakalım inşallah regliler gelmez ☺️
Umut60 vveraa 28 yaşındayım bende evet covitte bitmedi bıktık İnş sağlıkla olur Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın olmadı ağladım moralim bozuldu çok zormuş dedim gerçekten
vveraa Umut60 8 de uyandım gram ağrım yok bugünde😂 rüyamda da düşük yapıyordum, kızlar ben delirdim sanırım beni bırakın siz devam edin😂😂😂😂
Krcaaa Umut60 yumurtladıktan 14 gün sonra regl olurmuş buna istinaden mi 12 ye kayabilir diye düşünüyorsunuz, benim regl düzenlidir yumurtlamayı geç bile görsem o gün regl olurum da
Tugba_usa Benim Bat 7, bakalim hayirlisi bu ay aramizdan kimler gebe olarak cikicak Insallah hepbirlikte gebe oluruz 🥰🥰 dusuncesi bile insani heycanlandirmaya yetiyor :))
Umut60 Rüyamda bebek gördüm kucağımda bu ay oldu galiba ben doğurmuş um kucağımdaydı psikolojik mi bilmiyorum bu ay gebeyim diye düşünüyorum bilmiyorum tabi li ama hissidiyorum sadece saçma ama kesin gebeyim gibi hissediyorum
Tugba_usa Umut60 Insallah canim, bu arada seninkine benzer Bende ruya gordum hamileyim ve bir kisiye soyluyorum hatta diyorum ki daha Cok yeni Aman kimse duymasin falan 🥰
Kahveli Umut60 inşallah öyledir canim 😊 bana da bu ay bir cok kişiden pozitif haberi alcakmişız gibi geliyor 😄
Krcaaa Umut60 hayırlarla olsun inşallah bende bugün hamile olduğumun haberini doktorumdan aldım okuduğumda çok benzediği için yazmak istedim acaba var da o his içimize mi geliyordur nedir ☺️
Umut60 Tugba_usa ya inş bakalım 2022 bize iyi g2lc2k gibi bu post ya birçok pozitif öğreneceğiz gibi geliyor bekarken de eşimi görmüştüm istiharede diksaçlı sağ tarafında silah uUn boylu kocammış 😆😆😆
msjsa Krcaaa yumurtalama günleerni nasıl hesablayırsız banada öyretirmisniz hamile kalmak istorum 6aylık evlyim