Umut60 vveraa sancum var gaz sancısı makale buldum bak Hamilelik sırasında, progesteron hormonunun yüksek seviyeye ulaşması kabızlığa neden olabilir. Çünkü progesteron hormonu yiyeceklerin bağırsaklarınızdan daha yavaş geçmesine neden olur.
vveraa Umut60 bende çocukluğumdan beri kabızlık var ama şuanki gaz şişkinlik ona da katlanırım da kasıklarım fena resmen regli ağrısı çekiyorum 12 gün olmasına rağmen geçmezse mecbur doktora gidicem belkide hamile değilimdir😞
Umut60 vveraa kimyon içtim kasık ağrısı yok bende gaz sancısı benimki insanın 20 kere gaz yapması normal 1 günde 1 yılda anca 20 kere ya olmuştur ya olmamıştır
Umut60 vveraa benimde 21 gün progestron yükselir kaliteli yumurtlama için bu kadar da olur mu bilmem İnş çektiğimiz değer gebeyimdir çatal a çıkmaktan bunaldım yumurta takibi yaptırdın mı yada klomen falan doğal mı denedin
vveraa Umut60 ya biz hiç çocuk düşünmüyorduk 9 gün önce reglimden 1 hafta sonraydı sanırsam bi anda karar verdik ilk denememiz doğal yolla oldu,ben çok deneyimsiz ve bu konuda bilgisizim kasık ağrıları akıntı derken acaba tutumu oldu ve çok sabırsız bi insanım düşünmeden duramıyorum
Umut60 vveraa Hım 7 aydır ısrarla deniyorum olmadı bu ay letu kullandım 6 ayda ben düşünmedim bakalım yeni mi evlisin o zaman yaş kaç
vveraa Umut60 ilaçları bile bilmem umarım öğrenmeme gerek kalmaz,belirti olmasa belkide aklıma gelmeyecek ama belirtiler beni gıcık ediyor öğrenemedikçe 15 aylık evliyim korona bitince düşünürüz dedik baktık biteceği yok 25 yaşındayım, sen?
Umut60 vveraa 28 yaşındayım bende evet covitte bitmedi bıktık İnş sağlıkla olur Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın olmadı ağladım moralim bozuldu çok zormuş dedim gerçekten
Tomrishatun Arvenveannesi benimde 8 şubat yumrutlama hangi güne denk geldi acaba bu ay takip edemedim
Arvenveannesi Tomrishatun ben hiç kitlerden kullanmadım. İlk gebeliğimide akıntılarımı takip ederek değerlendirdim. Ama kürtaj sonrası yani şu iki ayda oldukça düzensiz oldu reglim. Kısa aralıklarla geldi. Regl biter bitmezde akıntılarım başladı. İki hafta kadar sürdü. Takip ederek değerlendirdim🙏 Yani 19 u gibi bitti 20 de başlayarak gün aşırı devam ettik. İki hafta. Hala da bırakmayaı düşünmüyorum belki yumurtlama bu tarihtede olabilir diye ama akıntım iki gündür yok. Duphaston verdi doktorum bebek varsa tutunmayı kolaylaştırır yoksa adetini düzenler diye. 3. Günüm olucak ilaçta. Siz belirti yaşıyor musunuz? İnşallah güzel sonuçlar alırız birlikte bekleyelim🙏💕
Patito__ Benim bat 8 subat Yumurtam dun catladi gec yumurtladim bu ay İnsallah saglikla bebislermz gelsin bu ay ❤️
Arvenveannesi Krcaaa kürtaj sonrası adet düZensizliği yaşadım. Doktorum bu ilacı verdi. Tabi denemelere devam ettik. Eğer bebek varsa tutunmayı kolaylaştırır. Yoksa adetini düZenler diye. İnşallah vardır 💕🙏 3. Günüm ilaca başlayalı bakalım inşallah regliler gelmez ☺️