mybaby1923 Yarın gecıkmenın 5 günü bana göre hıc normal degıl ya 😤neyse en kötü olmaz ısem salı gıdecem gerekenı yapar doktor herhalde 😤
Mubbzkr Benim bat 10 şubattı yani bugün, kanama olmadı gündüz ama akşam 8 den sonra lekelenme yaşadım ve bu devam etmedi. Bu neyin belirtisi sizce kızlar ?
NISA97 Mucizebb bu ikinciler ne zor yahu benim kızımda 3.5 yaşında 2 yaşından beri istiyoruz tık yok bat 14 subat
Mucizebb NISA97 inslah kalırız ya çok geç olmadan bnm 2 olsa 3. Yu de hiç ara vermeden yapacgim 😅😅sorna çok zor oluyor
Lalince Selam hanımlar Klomen kullanımım bittikten sonra çatlatma iğnesi oldum. Bugün iğneden sonraki 4. Günüm sizce işe yarayacak mı kullanan varmı çok heyecanlıyım stres yapmak istemesemde yapıyormuşum bunu çıkan uçuklardan anlıyorum 🙄
Mucizebb Lalince Bnde geçen ay klomen ve çatlama iğnesi yptim iki yumurtam vardı ama hamile kalmadım 14. Gün adet oldum
NISA97 benimde bat 14 şubat çarşamba oglen bu çift çizgiyi gördüm bugün de üç test yaptım hepsi negatif kafam allak bullak
NISA97 Mucizebb kız benim eşim de öyle diyoda nasıl bakcaz çok kolay mi bakiliyor😁 aman allah hayırlısını versin