Kahveli mybaby1923 1 gün gecikti canim 28 i sayarsam 3.gun oluyor. 28 veya 30 günde bir regl oluyorum ben
mybaby1923 Kahveli benımde 28 olarak 3 gun ama. 30 sayarsam 1 ama benım hep 28 şaşmaz dı. Kız senın belkı olur sonra pozıtıf
Kahveli mybaby1923 bilmiyorum bir tane de erken gebelik testi mi alsam karar veremedim. Testi yaptığımda ikinci çizgi hafiften belli olmuştu sonra kayboldu 🙄 Hatta şaşırmıştım basta🤔 neyse ya bekliyim bari ya of 🤭
mybaby1923 Bebekistiyorum000 begelıge daır ne belırtı varsa yaşıyorum asırı ama kanama yok bebekte yok 🤣🤣 tekrarlarsın olmaz ısen ıns gebesındır
mrvsrcn bende regl oldum kızlar 😔 yani normalde asla gününde olmam gecikir bu ay bebek için uğraştım ya hemen geldi 🤣nasip önümüzdeki aya artık hayırlısı kalanlara başarılar 🤣
Kahveli mrvsrcn Nasip artık bilmiyorum bugünde negatif 😅 erken gebelik testi alırsam yarın sabah yaparim
mrvsrcn mybaby1923 bende tam anlamıyla elenmedim sanrım sabah peçeteye gelen kanama dışında hiç bişey yok aksi gibi karnım falan da ağrımıyor
Kahveli Cdem21 @mybaby1923 kizlae bende elendim az önce regl oldum 😅 Bu ay aramızda sadece @Umut60 mi gebe simdi🤭🥳