Canan1 Fatoss02 inşallah hangi gün test yapmayı düşünüyorsunuz ben cesaret edemiyorum geçsin bir kaç gün diyorum merak da ediyorum ama ☺️
Kahveli Klp05 Canim beta değerine göre kendimce bi yorum yapmıştım ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum 🤭
mybaby1923 vveraa benımde öyle net bılgım yok arkdsım adetın 5 günü başla dedı belkı erken yumurtlama görüyorsun rıske atma dedı sonra 2 cızgı de belırgın olunca 3 gun ılıskıye gır dedı ona soracam sureklı sanırım o yapmış
Fatoss02 Canan1 Canan1 bende cesaret edemiyorum inanki cikmazsa cok uzulurum beklicem bnde 13-14-15 gibi test yaparim 🥲
mybaby1923 Canan1 evet negatıf 2 gun kala yaotım. Bugün adet günüm test vardı bozuk çıktı 🤣 1. Cızgı bıle 5 dk sonra çıktı
Canan1 Murvett hayırlı olsun Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸 kaç gün kala test yaptınız yoksa gecikmeden sonra mı çizgi çok net çünkü
Canan1 mybaby1923 şansa bakın ama belki hayırlısı böyledir bir dahaki yaptığınız da daha net çizgiyi görmek içindir olumlu düşünelim ☺️🌸
mybaby1923 Canan1 ınan bende tamamen negatıf ama grm leke kanama yok sabahları su ıcınce bulantı belkı adet olcam dıye de dıyom ama bakalım yarında olmaz ısem doktor zaten bakar