mybaby1923 Kubraalp hadıya nasıl yanı cızgı mı çıkmadı Ya evde kaset vardı ama oda bozuk gıbı tek cızgı bıle sonradan çıktı 🤣 okadar sıfır ıhtımal sanırım dıyor evren bana 🤣
Kubraalp Gösterge yeri hiç ıslanmadı. Yere akmış aralarından😂 biraz daha bekleyelim erkenci davranmayalım diye herhalde
mybaby1923 Kubraalp evet öyle derler ama esım asla götürmez öyle olsa ben çöpe attım 1. Cızgı bıle sonradan çıktı çünkü bozuk demek
mybaby1923 Kubraalp götür sen tabı ben almadım esım aldı götürmez nette erken gebelık 3 adet 27 dı esımde 1 taneye 30 vermıstı
mrvsrcn kızlar benim bat 10 Şubat, belirtilerim vardı çok merak ettim duramadım dün kan verdim 4,86 çıktı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim 😔
Kahveli Klp05 Canim beta değerine göre kendimce bi yorum yapmıştım ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum 🤭
vveraa Kızlar bu ovulasyon testini kullanan var mı aranızda? Nerden alıyorsunuz bende bu ay yumurtlamama bakayım bari
mybaby1923 vveraa bende ılk defa aldım dağıtımda hatta en uygun n11 de 30 lu Laboquick bu marka bırcok kısı onerdı 68 dı
mybaby1923 Canan1 ben 12 gündür agrı cekıyom adet günüm bugün yarın doktora gıdecem zaten gecen ay kımyasaldı dıye ondan şüphe edıyom bu ağrıların sebebını ona bağladım hormonlar alt üst olmustur 😤