Oozzee Ravza0g sizde temizlik-titizlik durumları nasıl? Benim sanırım gittikçe kötüleşiyor. Düzen takıntısı falan da başladı. Sizde doğum korkusu mu oluyor şu an?
Ravza0g Oozzee günlük ev süpürmeye hala devam dün camları bile sildim durduramıyorum kendimi🤦🏻♀️ Doğum korkusu hat safhada 😞
mac Oozzee bende yedim dikkat edıyorsan gervekten takma arada küçük kacamaklar olabilir bende 1 kere yedim cok canım istemıstı dayanamadm
Oozzee Ravza0g ayy zorlama kendini çok ama ssni o kadar iyi anlıyorum ki.. Tutamıyorsun kendini di mi? Kayınvalidemin evine gidiyorum, önce tuvaleti temizleyip öyle oturabiliyorum düşün🤦🏻♀️ Deliriyorum iyice.. Eşim de sen manyaksın diyo ama elimde değil..
Neroizm Oozzee sakin olun 20. Haftada toksoplazma bakterisinin yani cig etten bulasma olasiligi olan bakterinin bebeginize verecegi hasar dusuktur. Kaniniza bulasmis olda bile ilk haftalardaki gibi asiri korkulacak bir durum degildir. Daha once toksoplazma icin test yapilmis miydi?
Oozzee Neroizm evet yaptırdım 6 haftalıkken. Önceden geçirmişim ama şu an için negatif çıktı. Doktoruma sordum az önce, 1 taneden ni şey olmaz ama gene de kan tahlili yaparız ancak 6 hafta beklememiz lazım dedi.
Neroizm Oozzee onceden toksoplazma mikrobu kaniniza bulasmis ve bunu gecirmisseniz ikinci kez size veya bebeginize zarar verme olasiligi yuzde sifir yalniz. Doktorunuz testi yaptirdiginizi mi hatirlamiyor? Bu bilgiyi size verip sizi rahatlatiyor olmaliydi.
Leraanes Oozzee merhaba tokaplazma postunu arastırırken yenı gordum bende az pısmıs hatta içş pişmemiş kofte yedım korkuyorm sızın sonuc ne oldu bırde aradan 6 haftya mı gecmesı gerekiyor mus
gonulcelen detetedmom404 tabi ki çiğ yumurtadan yapıldığı için zararlı. Gebelikte az pişmiş et ve yumurta yememeliyiz hatta yeşillikler de iyi yıkanmış sirkeli su da beklemiş olmalı toksoplazma riski yüzünden
Senayemre Oozzee ben ciğ köfte aşerdim defalarca yedim hic birsey olmadi bi tane bile yemedim doyana kadar yedim😂ve hic birsey olmadi mis gibiydi
Calasun Oozzee ben sevmem normalde ama aşeriyorum😍 yedim dikkat ediyorum etmesine ama jelibonda yedim iki yudum kolada içtim sucuk bile yedim😢😢 çok pişman oldum ama canım istedi🐣😓 elimde degil🤷♀️
Oozzee Neroizm aaaa öyle mi gerçekten? Önceden geçirince tekrar etme riski sıfır mı? Ay yok hiç hatırladığını zannetmiyorum, zaten kendisi şu an yurtdışı tatilinde🤷🏻♀️
gonulcelen detetedmom404 aynen birwz endişe verici oluyor sonradan aklımıza geliyor yasaklı liste 😫 hepimiz sagsaglim kucağımıza alırız inş sağlıkla 🙏🏻
Zdravo Toxoplazmanın kuluçka süresi 3 haftadır.3 hafta sonra tahlil yaptırın.Et derindondurucuda 24 saat kalırsa herhangibir hastalik gecirme riski yok dedi doktorum telaşlanmayın komşunuza sorun et dondurulmuşmu diye