Meltemkrkmz Fatooss1 Kesinlikle ilaç damarları rahatlatıyor gevşetiyor. Kullanmazsak büyük sorun asıl. Allah’ım butun yavruları annelerine bağışlasın aminnnn Yarabbim aminnnn 🥰❤️🍼🍼🍼
Meltemkrkmz Elifgoktug1 Şuan 18 haftalıgıız canım. Tansiyon hapı kullanıyorum ona ragmen arada yukselıyor 16-10 u gördum en son. Umarım erken dogum olmaz buda korkuyorum bende bakalım hersey Allahtan
Elifgoktug1 Meltemkrkmz vaktince sağlıkla gelir insallah cnm 🙏 Allahim yardımcımız olsun erken başlamış tansiyon😔
Meltemkrkmz Elifgoktug1 önceki gebelıktede vardı benım kuzum genelde de yuksektı geebelıkte artık hormonların etkisiyle ıyıce cıkıyor 😔
Snm67 İlk gebelıkte preeklempsi nedeni ile dogum yaptım (yüksek tansiyon gebelık zehırlenmesı) ıkıncıye gebeyım basından berı corasprın baslattın doktorum
Sennurklcc İlk gebeliğimde 8 haftalıkken kalbi durduğu için ikinci gebeliğimde suanda kullanıyorum kanı cıvıltmak için tedbir amaçlı hiç bi sorun yasamadım sanırım son 3 aya kadar kullanılabiliyor .
Ymnzgr Fatooss1 detaylıda bir dmarda çentik vardı solda, gelişim geriliği vardı 1 haftalık bwebekte, 34 e kadar kullandım coraspini
Gzm23 Kızlar bana da doktor 21 +3 haftalık iken detaylı ultrason yaptırdım tansiyon çıkabilir direnç artışı ve çentik saptandı dedi istersen 6 aydan itibaren coraspirin kullanabilirsin dedi şu an 6 aylığım sizce kullanmalı mıyım bir zararı olur mu
CansuDRY Gzm23 Doktor değilim ama Coraspin’in 3.trimesterda gebelik kategorisi D ve hamilelerin kullanmaması gerektiği söyleniyor. Başka bir doktora daha danışın bence. Yanlış yönlendirmek de istemem.