Bahar1508 Keereminannesii evet olabilir benimde silikti ama yine de 1-2 gün sonra tekrar yapmanda fayda var ben kan testi vermeye gitmiştim
Gulcingezer Keereminannesii silik olsa bile vardir yoksa hic bir sey cikmiyo yeni demekki daha hayirli olsun kan verin mutlaka
Kuzeyn_annesi Keereminannesii ben adete 5 gün kala yaptım idrar testi ikinci çizgi silik çktı kanla hamile olduğumu öğrendim. O testler beta hormonu ile renk değiştiriyor yanılma payları çok az hayırlı olsun 😊
Deletedmom547899 Benimde silik çıkmıştı aynı gün kan vermiştim pozitif.İnsalllah güzel haberler alırsınız.
Keereminannesii Kan vermeye gittiğimde hemşire kafamı karıştrdı ama adet gecikmesinden iki gün sonra çıkmz dedi
Imasleeper Keereminannesii idrarında silik çıkıyosa kanda kesin çıkar canım benim kanımda 23 dü değer test silik gösterdi öyle düşün 23 ü bile gösteriyor
Keereminannesii Gulcingezer Bugün verdim yarın sonç alıcam inşAllah pozitiftr zaten bugün regliden 4 gün geçti
Keereminannesii Kuzeyn_annesi Bende çok heyecanlıyım bugün öğleden sonra öğrenmeye gidicem birde ben kaset testle yaptım
Hira6565 Keereminannesii hayırlısı olsun inşallah bklm hayırlı haberlerini bekliyoruz canım 🙏♥️ duam seninle seninde bizimle olsun