Merveofs Bu saatlerde illa ki acıkıyorum, midem kazınıyor. Sizde de oluyor mu neler yiyorsunuz böyle anlarda gece vakti 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
muge1661 Merveofs şuan bende öyleyim ama yememek için yatağa girdim tutuyorum kendimi 😬 diyetisyenim benden totalde 8-9 kilo almamı istiyor bende napiyim tutuyorum boğazımı🥲 ilk gebeliğimde 20 kilo aldığım için çok zorlandım verirken şimdi yine aynıssı olsun istemiyorum hiç
Fkurt Merveofs her akşam istisnasiz oluyor akşam yemeginifazla kacirdiysam kuruyemisle meyve yiyorum ama hafif geçtiyse sandviç 😂
Bahar1508 Ben genellikle çikolata yiyorum hem de bebeğim hemen hareket ediyor hoşuma gidiyor uzanıyorum öyle 😂😂😂
Merveofs Imasleeper öff evet bazen hiç sağlıklı sağlıksız bakamıyorum 😬 Mesela şu an noodle pişiyor 😬😬
Bahar1508 Merveofs evet 30+1 im ilk gebeliğim ve hamileliğin en güzel yanı karnında oynadığını hissetmek olabilir ❤️ Geceleri daha ilk aylarından geceleri çok yemek yeme nasıl baş edeceksin sonra kilolarla 😂😂
Ruveyda_baskapan Az önce sandviç yaptım yedim ve bence benim gece acıkmalarım biraz erken başladı daha 10 haftalık hamileyim ben 🤦♀️
Merveofs Ruveyda_baskapan ben deee 10+1deyimm ve daha 3-4 gündür başladı sanki çukur oluşuyor bir anda midemde 🤦🏻♀️
Bahar1508 Ruveyda_baskapan ben 17. Haftama kadar 4 kilo vermiştim bende iştahsızlık vardı 😂 yine de yemene içmene dikkat et son 3 ayda zaten bi tencere yemek yesen bile doyduğunu hissetmiyorsun cok kilo almamaya dikkat et sonrasıda var 😂
Merveofs Bahar1508 zayıfım zaten ya şimdilik ona güveniyorum inşallah güvendiğim dağlara kar yağmaz 😬😂
Morprenses Merveofs meyve yiyordum ama dün mesela çok acıktım galetaya biraz krem peynir sürdüm süt içtim geçti. Napayım dayanamadım :(
Ruveyda_baskapan Bahar1508 benimki bence psikolojik dedim ilk başta 2-3 gün kendimi yememek için zorladım geceleri, baktım başım dönüyor ve midem yanmaya başlıyor yok dedim bu gerçek açlık 😂😂
Azra_Mom Merveofs yarın için misafirlerime yaptığım poğaçadan 3 tane yedim sıcak sıcak kendimi durduramadım şimdi de şişkinlik oldu oturdu mideme pişmanım 😅 gece atıştırmadık pişmanlıktır asla erimiyorr 🤦🏼♀️
Rabiaugur Aynen bende çok acıkıyorum yoğurtla falan geçiştrimeye çalışıyorum ama bazen kandırmıyo ya kilo almak istemiyorum çok fazla 20 haftalık hamileyim şuan biraz kilo aldım gibi geliyo gögüs ve göbek iyice büyüdü
Merveofs Rabiaugur ben daha 10dayım bakalım 20de ne hale gelicem 🤦🏻♀️ Ama benim pek yemeğim yok gece acıkması o yüzden herhalde
_Lavinya Merveofs Yatak odasına karışık çiğ kuru yemiş koydum. Kuru kayısı üzüm tarzı kuru meyveler de var. Gece bile bazen uyanıp midemin kazindigi oluyor. Bu saatlerde de muz yiyorum. 🤭 Ben de yeni 16. haftamda gireceğim 5 kilo verdim. Daha da düzeltemedim beslenmemi. Ama acıkmam hiç geçmiyor 🥳😅