ErenArden Ipekkarakus0 genel de ben erkek bebeği olacaklardan bu üçlüyü mutlaka oluyorum tesadüf mü bilmiyorum. Ama😊
Ipekkarakus0 ErenArden valla bilmiyorum ki balık normalde de yemezdim ama et tavuk severdim yeni bende coğunlukla erkek te böyle okudum 😊
Zeynosunannesii ErenArden bende ilkkez biseyden tiksindim oda döner oldu ilk hamileliğim de hiç olmamıştı sizin cinsiyetiniz ne
ErenArden Melek999 yaa merak ettim bakalım 🤔 bende anlamadım ama erkek bebeği olacaklar da hep bu yiyecekleri okudum 😂
NeseA ErenArden iki oğlum bir kızım var erkek çocuklarımda hiç birseyden tiksinmedim doğru olabilir canım
GriMavi ErenArden bana sadece çevremde kız bebegi olanlar şunu söyledi Kız bebege hamile olunca sabah mide bulantısı çok olur Erkek bebekte olmaz Dediler. Eskiden köy yerlerinde de cinsiyeti böyle anlıyormuş çoğu kişi Öyle duydum sadece🌸
ErenArden Ipekkarakus0 gerçekten tesadüf mü yoksa böyle bir durum olabilir mi merak etmeye başladım 😊
ErenArden Zeynosunannesii bizimki daha belli değil ama oğlumda et tavuk balık yumurta hiç yiyemedim onlarla yapılan ürünleri de 🤍
HalimeMuhikanci Benimde tavuk et yumurta çay baharat kokusundan aşırı tiksinti vardı bende oğlum olucak inşallah
HalimeMuhikanci ErenArden malesef devam ediyor hatta doğumdan sonra bile öyle severek yemiyorum onları bu 3. Gebeliğim tüm gebeliklerimde bunlardan tiksinmiştim