ErenArden Ben ilk hamileliğimde et tavuk balık ve yumurtadan net olarak soğumuştum ve doğuma kadar asla yiyememiştim. Oğlum oldu 😊 Sizlerin nasıl 😊
Bebiscann ErenArden bende et, sarımsak, soğan, tavuk, sucuktan tiksindim oğlum oldu, 2 oğlumda da aynı şeylerden nefret ettim
LawyerEce ErenArden İkisinde de yumurtadan çok tiksindim. Süt içesim hele hiç gelmiyordu bir tiksinti olmuştum. Bir kızım bir oğlum oldu aynı belirtiler. 🤭
Imasleeper ErenArden aynı şeylerden tiksindim hatta su gibi içtiğim koladan bile tiksindim kızım olacakk :)
ErenArden Bebiscann benimde ikinci gebeliğim yine aynı şeyler var ve üstüne eklenenlerde var merak ediyorum ne olacak 😊
ErenArden minikbebegim19 tabi ki sağlıklı olsunlar evlatlarımız öncelik ama merak ettiğim bir durum 😊
ErenArden Imasleeper ya bende çoğu şeyden tiksindim ne yiyeceğim içeceğim bebeğimi besleyeceğim bilmiyorum sanki böyle unutkanlık geldi bana ilk bebeğimde ne yedim ne içtim ne yaptım bulantım nasıldı hiç hatırlamıyorum
ErenArden Ipekkarakus0 genel de ben erkek bebeği olacaklardan bu üçlüyü mutlaka oluyorum tesadüf mü bilmiyorum. Ama😊
Kubrailkan Balıktan 😬 tam tiksinme değil ama acayip uzaklaştım OMEGA haplarindan dolayi 😅 kızım olacak 😬
Barlas_mom ErenArden Benim de öyle canım et tavuk balık patlıcan köz biber tiksindim cinsiyet erkek 🤷🏻♀️ alakası var mı bunlarla bilemiyorum ama bende de böyle oldu
GriMavi ErenArden benim de erkek bebegim ama hiç bir şeyden bi tiksinti olmadı Aşermedim Mide bulantısı Başdönmesi Uyku İştah açılması Hic biri olmadı 😊 Kız olsaydı ne olurdu bilmem de erkek bebek bende gayet rahat geçiryorum şükür
Melek999 ErenArden henüz 8 haftalık hamileyim ama ben de aynı şeylerden tiksindim. Erkek mi gelecek bakalım 😊
ErenArden Melek999 yaa merak ettim bakalım 🤔 bende anlamadım ama erkek bebeği olacaklar da hep bu yiyecekleri okudum 😂