Dilk6327 Htc_31 belirtileri nasıl di sancılarım gidip gelip geliyor. Uzandım kalkamıyorum. Karnım taş gibi oluyor
Htc_31 Aynur47 evet canım 2cm açıklığım vardı akşam sancım başladı evde kendim çektim sabah gittim 8 de yatışım yapıldı öğlen suni sancı verilmeye başladı öğlen 2 de kızım kucağımdaydı çok şükür
Dilk6327 Htc_31 ayy darısı bana inşllah sabırsızlıkla gelmesini. Bekliyorum geceleri hiç yatamıyorum agrilarim çok oluyor
Busra2013 Dilk6327 bende sureklı mrk edıom kız bebek gunundemı gelır gecmı gelır erkenmı gelır dıe 34+3 oldum mrk edıom mart 8 gozukuo dogum 40 haftam yanı ınsallah 38.39 gelır dıe dua edıom😂sejınkıde yarına gelır ınsallah
Htc_31 Dilk6327 rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah kızım 2 yaşında şimdi bizde ikinciyi denedik bu ay Şubat 2 bekliyorum dua et canım banada 🌸
Htc_31 Aynur47 sakin kalmaya çalıştım ve bu süreçte eşim çok yardımcı oldu beni sakinleştirdi Allah verdi canım kolaylığını rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah kolay doğumlar olur 🙏🌸