Tunurr Sevimliii ilk betaya adetim iki gün geçince yaptırdım 79 çıktı 4 gün sonra tekrar etmemi istedi doktorum 498 çıktı 6 gün sonra gel dedi 5+4 de keseyi gördük
Sevimliii Tunurr bende adetim gecikince 2 gün sonra yaptım 929 geldi 3 gün sonra tekrar verdim 3898 çıktı ysrin gidicez işte ama korkuyorum dis gebelik falandır diye
Tunurr Butterfly__ ikinci hamileliğim ilki de çok rahattı Buda sanırım öyle olacak gibi görünüyor hayırlısı teşekkür ederim inşallah sizinde öyle olur ❤️
Bamyacik Merhaba bende 5+5 sanırım hamileyim henüz doktora gitmedim 1 yaşında kızım var sürpriz bi hamilelik henüz hazır değilim betam 7600 çıktı cok mu fazla sizce adetime göre 5 haftalık oluyorum cok bel ve sırt agrim var mide agriis birde
yagmur_s Butterfly__ valla ne yalan söyleyeyim çok keyifli. Arada mide bulantısı kusma falan oluyor ama can sıkmıyor şimdilik 🤭
Sevimliii Tunurr çok şükür keseyi gördük rahatladimmm 5+2 dedi 2 hafta sonra kalp atışı için gidicemm🥰
Tunurr Sevimliii ohhh çok şükür dedim ben sana rahat ol diye bende yeni geldim kontrolden sata göre 6+6 görünüyordum ama geç döllenmeymiş ultrasona göre 6+1 çıktı bebeği de gördüm kalp atışını da duydum çok şükür darısı sizin başınıza 🤲🏼🥰
Edabykl 4+5 henüz daha çok yeni öğrendim arada bir kan veriyorum degerim yükseldimi diye bakıyorum 1 hafta sonra randevum var insallah gittigim gibi keseyi görürüm 🙈