Butterfly__ Kızlaar nasılsınız , nasıl gidiyor hamilelik ne gibi belirtileriniz var kaçıncı haftadasınız ? 🥰🤰
busberkclk Merhabaa 6 haftalığız biz Butterfly__ merhabaa 6 haftalığız biz iştahsızlık oldukça fazla mide bulantısı yok fakat mide yanması çok kalp atışlarımızı duymak için sabırsızlanıyoruz 1 hafta sonra inşallah kontrolümüz var
Biruykusever Butterfly__ 5.hafta bugün sürekli uyku hali var bir de üstüne öksürük başladı üstüne de grip 😷 bunlar biraz zorluyor beni
Tunurr Butterfly__ 6+5 hiçbir belirtim yok arada uyku hali ve sık acıkma oluyor o kadar yarın kontrolüm var hayırlısı
Butterfly__ busberkclk Merhabaa bende 4+5 benimde mide yanması oluyor bazen zaman geçmiyor sanki keseyi gördük kalp atışını bekliyorum bende sabırsızlıkla 🥰
Butterfly__ Biruykusever çok geçmiş olsun dikkat et kendine 😊 evet halsizlik uyku hali ilk zamanlar oluyor sanırım bende aynı durumdayım
Tunurr Sevimliii ilk betaya adetim iki gün geçince yaptırdım 79 çıktı 4 gün sonra tekrar etmemi istedi doktorum 498 çıktı 6 gün sonra gel dedi 5+4 de keseyi gördük
Tunurr Butterfly__ ikinci hamileliğim ilki de çok rahattı Buda sanırım öyle olacak gibi görünüyor hayırlısı teşekkür ederim inşallah sizinde öyle olur ❤️