CeyAsel1 Emine4280 rabbim sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benimde ilk çocuğum ilk kese sağdaydı kalp atışına gidip fotoğraf verdiklerinde solda gözüküyor ama heyecanlanıyorum
Emine4280 CeyAsel1 fotoğraf vermeleri değil de ultrasyonda bakarken hani jeli sağa mi sola mi sursuler benim tam ortaya sürdü sağ tarafa kaydı öyle gözüktü kese sizin kese öyle oldu kap atışında soldamiydi
Neslicer 16 aralık benim. 15 yıl sonra 2. Gebelik herşeyi unutmuşum sanki ilk defaymış gibi bir bilgisizlik var üzerimde… Pazartesi gidicem doktora. Yas 36 olunca biraz beklemek istedim, açıkcası. İnsallah hayal kırıklıgına ugramam :)
Ffnur Kubra998 bnmde 7aralik canm suan 7+2 haftalik ama bugun duyulmadi malesef bnmde alttnda bkildi duyulmadi ultrosana gorede 6haftalik cikti bi hafta sonra tekrr gitcm ins duyulur sende duyarsn ins dua edelim 🤲
Kubra998 Ffnur e Ffnur evet benimde alttan bakıldı yine yoktu benim bebegimde 6 haftalık ama son adet tarihine göre 8 haftalik
As7 Kubra998 Ffnur benimde aynısı oldu. Bu pazartesi 9.haftada oluyor tekrar gidicem kalp atısı için.biraz beklemek istedim, bebis tam büyüsün diye
Burc35 Emine4280 merhaba betaniz kaçtı en son benimde 22 Aralık son adet ama bugün beta hcg 660.henuz artış normal 2.gunde bir baktiriyorum ama ultrason için erken dedi doktor
Emine4280 Burc35 Ben hiç kan aldırıp beta baktirmadim gebelik testinde pozitif çıkınca doktoruma gittim keseye baktı olusdugunu soyledi
Ayshan9 7 Burc35 merhaba benim de son adet 22 aralık. Daha adet olmadım. Düzensiz olduğu için. Dün kahve lekelenme oldu. Durdu şimdi yok. Normalde devamında adet olurdum şimdi olmadı. Çok merak ediyorum.