Emine4280 Arkadaşlar 21 Aralık son adet tarihim Haydi gelin burda birbirimizle konuşalım Keseler gözüktü mu ? Benim ki sağ tarafta gözüktü cinsiyet için çok meraklı bir şekilde bekliyorum sağ tarafta erkek diyorlar doğruluk oranı nedir 😆
Deletedmom73711 Emine4280 23 Aralık, kesemizi 4+4te gördük ve sağ tarafta.👶🏻 5 Şubat’ta kalp atışı için gideceğiz nasipse, zaman geçmiyor.❤️
Feridece28 Deletedmom73711 aynı tarih benimki de ama benim doktorum 4+4 ken gittiğimde şuan görmeyiz dedi bakmadı bile. 31 ocakta gideceğim inşallah görürüm 🙈
_neslihan_s Oxorza bilimsel olarak cinsiyet fark etmiyor ama halk arasında sağda olursa erkek solda olursa kız diyorlar ama kanıtlanmış bir şey yok
Anne88 Oxorza Valla bilmiyorum genelde erkek diyorlar sağlıklı olsun da farketmez zaten hiç çocuğum yok🥰
Emine4280 Anne88 benim iki tane prensesim olunca bunu da bı erkek olsun isdeniyor Rabbimden önce sağlık isdiyorummm
Emine4280 Kubra998 Tekrar kontrolün ne zaman canım , rabbim o minicik kalp atışını duyursun sana insallah
Ffnur Kubra998 bnmde 7aralik canm suan 7+2 haftalik ama bugun duyulmadi malesef bnmde alttnda bkildi duyulmadi ultrosana gorede 6haftalik cikti bi hafta sonra tekrr gitcm ins duyulur sende duyarsn ins dua edelim 🤲
Siyacus Kubra998 aa bende en son 1 Aralık adet oldum 2 ay geçti günüm test yapdim bugün silik çıktı inşallah bende hamileyimdir canım dua et benim için sende sağ salim kucağina almayı nasib etsin rabbim🙏🙏🙏❤️💋
CeyAsel1 Emine4280 5 Aralık son adet tarihim 7+4 kalp atışı duyduk şükürler olsun ki sizede duymayı nasip etsin rabbim