bsr_ptrck Kızlar decavit vitamini nasıl kullanıyorsunuz yemek arasnda mı yemekten sonra mi bana yemek arası dendi fakat o şekilde yemek esnasında midemi bulandırıyor
Ankara11 bsr_ptrck yemek arasi degil ac tok farktmiyo dendi bana ama ben yemegimi yedikten sonnra aliyrom
Hhilall37 bsr_ptrck 12. Haftadan 32 ye kadar kullandım günde 1 toktu ben de akşam yemeğinden sonra aldım hep.
Mucizemannesi21 tgc-clk onlar d vitaminiyle karistirdilar galiba bende decavit kullaniyorum kahvaltidan 3 saat sonra iciyorum gunluk 1 tane
tgc-clk Mucizemannesi21 ben d vitamini almiyorum. Demir ilaci ve decavit kullaniyorum. D vitaminine kac haftalikken baslaniliyor acaba?
TekinSahra44 bsr_ptrck ben kahvaltıya oturmadan içiyorum hemen arkasından onu içiyorum hem miyde bulantısı yapmıyor o şekilde
Mucizemannesi21 tgc-clk ben 3 aylikken basladim saglik ocagi ucretsiz veriyo tabi hamileleginizin basinda giderseniz daha erken veriliyo
Ezgicck bsr_ptrck eczacının üstüne yapıştırdığı kağıttan yemekten hemen önce diyor bende onu içip kahvaltı yapıyorum
Alshdksb bsr_ptrck açken yada yemek arası yediğiimde hep afedersiniz ama kustum o yüzden kahvaltı yaptıkdan sonra yuttum aylarca öyle devam ettim