Beboicinburdayim Sitembagcivan ben hiç pisirmiyorum iç harcını ve parçalanmıyor bende ya da ben çok pişmiş sevdiğim için hiç fark etmedim.
Sitembagcivan Beboicinburdayim ben buzluga atsam hep parcalaniyo yani nasil yapmam gerekiyor bilmiyorum ki cig attim olmadi pismis attim su gibi tadi oldu napayim bilemedim
Beboicinburdayim eslemsi valla çok iyi demişsiniz. Bende insanların ziyaretlerde yiyip içmesine sinir oluyorum. Ben sadece annem de kaldığı süre boyunca yemekle uğraşmasın diye buzlugu doldurmustum çünkü eminim benden çok yorulacak 😅 onun dışında kimseye göre hazırlık yapmadım. Bir tek annemi düşündüm.
Beboicinburdayim Sitembagcivan acaba pişirirken mi fazla su koyuyorsunuz ya da fazla mi pisiriyorsunuz. Ben salamura yaprağa tüm malzemeleri çiğ olarak doldurup sariyorum. O şekilde kaplara koyup buzluğa atıyorum. Pisirecegim zaman önce çözülmesini bekliyorum. Tamamen çözülünce sıkıştırarak tencereye dizip kısık ateşte kısa sürede pişiriyorum. Pişme süresi net olarka aklımda değil kontrol ederek altını kapatıyorum ama 20 dakika falan sürüyor sanırım ya da en fazla 30 olsun
ggkca Melekarzu köfte yapıp şekillendirip atabilirsin, sigara böreği, poğaça, kuru dolma, sarma, içli köfte, börek artık hangilerini seviyorsan ve kolayına geliyorsa 😊