Melekarzu Kızlarrr doğumun her an olabilir. Doğum sonrası işimi kolaylaştırması için buzluğa neler atayım?
Zehra9616 Melekarzu sigara boregi corek otlu kurabiye lahana sarmasi yaprak sarma katmer ben bunlari yaptim belki alternatif olur sizede
35lavanta Melekarzu Ben kızımda sigara böreği yapmıştım bolca annemde normal börek yapıp atmıştı sağolsun başkada birşey yapmadım vallaha. Ama şimdi kek yapıp atıcam kızımda çok canım çekerdi 2 günde bir kek çırpar yerdim çok emiyodu sanıeım oyüzden hem açlık hem kan şekeri düşüyo.. Şimdiki tek hedefim kek 😂😂😂
Ozlem2206 Melekarzu biber dolması doldurup atabilirsin sigara böreği poğaça kek vs annem yapıp atardı çözülünce gerçekten o gün yapılmış gibi tazecik oluyor ☺️
aysnrsvs Melekarzu sarma, börek kurabiye poğaça, nohut, kuru fasulye haşlayıp atabilirsiniz günlük pisirdiginiz fazla kalan çorbaları yemekleri de sicakken kavanozlayin hazır çorba yemek ısıtıp yersiniz😉
Beboicinburdayim Ben yaprak sarma poğaça börek koymuştum sonra hepsini çıkarıp yedim zamanla 😂 sarma, sigara böreği, içli köfte falan iyi olur
Sitembagcivan Beboicinburdayim bu yaorak sarmasini nasil atiyorsunuz pirincleri parcalaniyo heo pisirip mi atilmasi lazim buzluga
Eda_Esen Melekarzu canm bende düşünüyorum bunu aklım da var birşeyler Ramazan ayında yapacam doğum olmazsa falan Mayıs ortası gözüküyor doğumum sarma Sarıcam hazır yufka Gül böreği yapacam 12 yufkadan fazla olsun poğaça yapacam bide sade kurabiye ve kakaolu kurabiye koyacağım çıkartıp şerbet dökünce iyi oluyor ve fellah köfte yapacağım yapabilirsem bide biraz gözleme yapacağım … ailelerden başka şehirdeyiz hem bayrama gelen misafirlerime biraz ikram ederim hemde doğum sonrası aileler gelir hastane sonrası falan hazır dolapta yiyecek olmuş olur ve burda komşular arkadaşlar doğumdan sonra gelirler ikram amaçlı da iyi olur diye düşünüyorum inşallah yapabilirim …
Melekarzu Fikirler için teşekkür ederim. Birkaç rulo Starbucks kurabiye yapayım diyorum hemen çıkartıp fırına atıp pisiririm. Kek güzel oluyorsa bir kalıp kek atayım, sigara böreği sarayım. Kayinvalidem ve annem yemek yaparlar da ben el altında aperitif şeyler olsun istiyorum. Bir de sorabilirsem yaprak sarayım o zaman.
Beboicinburdayim Sitembagcivan ben hiç pisirmiyorum iç harcını ve parçalanmıyor bende ya da ben çok pişmiş sevdiğim için hiç fark etmedim.
eslemsi Valla ilkimde de bisey atmadim bunda hiiç mi hic ugrasamam gelen yiyip icmeye gelmiyor heralde bebek gorupgiderler hazir seyler koydum bi kahve tamam gelen asil getirmeli lohusa insan mi hizmet edecek gelene ben buna karsiyim. Zaten sezeryanliyim iki bebeyle kimseye hizmet edemem
Melekarzu eslemsi ben bir anda canım çektiğinde de elimin altında olsun istiyorum. Bana kolaylık olur
Beboicinburdayim eslemsi valla çok iyi demişsiniz. Bende insanların ziyaretlerde yiyip içmesine sinir oluyorum. Ben sadece annem de kaldığı süre boyunca yemekle uğraşmasın diye buzlugu doldurmustum çünkü eminim benden çok yorulacak 😅 onun dışında kimseye göre hazırlık yapmadım. Bir tek annemi düşündüm.
EdaSunar Melekarzu sulu yemek ve çorba çeşitleri yapıp sıcakken kavanozla koy canım 3 aya kadar duruyor kapağı tutunca ben çalışırken öyle yapıyordum yemeksiz kalmıyodum hiç doğum iyice yaklaşınca yine yapıcam ekstra çay yanı filan istersen de kek poğaça tarzı şeyleri atabilirsin dondurucuya ısırınca yeni yapılnış gibi oluyor hepsi 😇