Buse1907 Kızlar 7 haftalık 5 günlük hamileyim, henüz kalp atışları duyulmadı. Sizler ne zaman duydunuz, bi de eşim henüz bilmiyor sizce saklayarak kötü mü yapıyorum. Kalp atışını duymadan söylemek istemedim. Sizce söylemeli miyim?
Patito__ Buse1907 solememkle kotu ettin bnce smsiye kadr sokeydin Allah korusun kotu bir durumda solemeden aldirackmisinz adam direk hamileydm ama dustuyu duysa dua kotu insallah oyle bir durum olmaz tabide genel konusuyorum Ayrica hamilelige gelince gec dollenme olablr kan degeriniz ve kese boyunuz kac bunlar onemli
Buse1907 sudamlasi Ayy hiç sormayın 5 Ağustos’ta öğrendim doktorum ve ebem dışında kimse bilmiyor. Ama kendimi çok zor tutuyorum. İki gün önce gittim duyulmadı 😞
Buse1907 Damlaaaa İki gün önce gittim hala duramadım. Doktorum bi dahakinde kesin duyarız dedi ama ben emin olamadım.
Buse1907 Sulemrahkuzey Aslında bende öyle düşündüm ama eşim o gün çalıyor. Bayram sonu Pazartesi randevum, ben arefe günü haberini vereyim diye düşündüm test ve bir çift minnak çorapla. Ama dış gebelik ve düşükten çok korkuyorum.
Sulemrahkuzey Buse1907 canım o zaman kalp atışlarını duy için rahat etsin doya doya yaparsın sürprizini şimdi kendimi senin yerine koydum hak verdim ama ümitsizliğe kapılma sakın bi sonraki kontrolde kesin duyarsın pıt pıtları 💕💕
sudamlasi Buse1907 helal valla ben testi yaptığım saniyede söyledim ama iki hafta idrak edemedi😂 7+4 te duymuştum kalp atışını ve Dr yeni başlamış demişti geç döllenmede değildi. Bayramdan sonra duyarsın inşallah peki yolk kesen var mıydı
Buse1907 sudamlasi Ne güzel keşke bende o gün söyleseydim de bu dert olmasaydı 🙃 Evet kese gözüküyordu iki kontrolde de gözüktü tek sorunun kalp atışını duymamam ama doktor bi dahakine kesin duyarız dedi 🙂
1850 sudamlasi aynen sabretmen büyük mesele bende yapar yapmaz soyledım bır ıkı saat eve gelmesını bekleyemedım😁😁
Buse1907 Sulemrahkuzey İnşallah canım ya, kaç gündür bekliyorum. Bir hafta daha, beklerim artık ne yapayım. İlk çocuğumuz onu da üzmek istemedim, kötü birşey olursa. Neyse ki, sizler varsınız. Çok teşekkür ederim 😘
Sulemrahkuzey Buse1907 önemli değil canım benim güzel haberlerini bekliyoruz hatta ayrı bi post açarsın eşine nasıl söylediğini anlatırsın bizlere 💕💕
CansuKrgeerAkar Canım benim hiç aklına getirme aman dış gebelik boş gebelik diye çağırma yani bebeği gördüysen kalbini de duyarsın bu gittiğinde Allahın izniyle sanırım 9 a kadar falan olabiliyoemuş diye okumuştum yanlış olmasın biz 6+4 te duymuştuk ama bence eşine söylemelisin kalbini ilk dinlerken yanında olmalı çok başka bi his çünkü aksini düşünme ki öyleyse bile eşin yanında olmalı bizde de 6+4e kadar bebeğide görmemiştik herkes boş gebelik dedi durdu kulaklarını tıka karnında bir melek var 👼🏼 Uzun oldu ama 🤷♀️
Buse1907 CansuKrgeerAkar Canım ya, içimi ferahlattın valla. O zaman, ben yarın yapayım süprizi. Bayram, çifte bayram olsun. Haklısın dediklerinde. İyi günde, kötü günde dedikleri bu olsa gerek. Öyle söz verdik, sonuçta 😘