Edadrmz mirayveannesiii merkez prime hastanesi yapıyo 800 tl araştırdınız mı başka yerde bilmiyorum ama mutlukentte benim yarın randevum
zeynonunannesiiii Turaninci evet benimdr ilk bebeğim 13 haftalıkken erkek tahmininde bulundu doktor 18. Haftada kız dedi hemen peşine tekrar baktı erkek dedi
Betulsen34 zeynonunannesiiii bende perinatolojiden almistim okmeydani hastanesinden. Altinda riskli gebede yazmiyordum ama her ihtimale karsi hastaneyi aradim. Detayli bakilmiyor sadece riskli gebeler muayene ediliyor dendi. Bugun zeynep kamilde /anatenal polikliniginde detayli oldum. Baya ilgilendiler.
mericherry Kızlar çam sakurada perinatoloji için randevu talebi oluşturdm ama dediiğiniz gibi sadece riskli yazıyor. Ordan geri dönmeyelim sonra, bir de kaçıncı haftada gittiniz tam
zeynonunannesiiii Turaninci merhaba rahatsız ediyorum ama ben bugün çam ve sakuraya detaylı ultrasona giricem doktora yada hastaneye önceden belirtiniz mi
Turaninci zeynonunannesiiii merhaba ne rahatsızlıgı yok hayır bısey belırtmedım zaten gırınce soruyor detaylı ultrason ıcın geldım dıyorsunuz bakıyorlar sız gırdınızmı
zeynonunannesiiii Turaninci evet bugün girdim cinsiyeti öğrendim kızım olucakmış♥️çok güzel ilgilendiler siz hangi doktora gittiniz
Evinru Turaninci cam sakurada hangi doktor aldınız acaba ..önceden. Kadın doğum kayıtmi acilyo acaaba hiç ora gitmedim daha önce detaylı için devltte bakıyorum ins bulurum
Turaninci Evinru merhaba oncesınden devlet hastanesınde kadın doguma gıdeceksınıx bu tur testler ıcın sıze yesıl kod acması lazım acmazsa bılr sız talep edınız sonrasında perınatolojıye ıstedıgınız bır hastaye randevu alabılırsınız mhrs den suan kac haftalıksınız bu arada ben prof dr banu hanım vardı onda gırdım detaylıya
Evinru Turaninci 17 dedeyim şimdiden bakicam hep ..ben bı ara Bağcılar’da kadın doğum gitmiştim bana hangi hafdalar test yapilcak diye kagit verdi ozaman orda açtı sanırım bida gidip actiramama gerek yokdur herhalde
Evinru Turaninci bana verdiği kağıtta 11-14 hafdalarda ikilitest için perinatoliji randevun al yazyo 16-18 su test 20-24 detaylı icn al yazyo böle gityo
Evinru Turaninci bugün aldm.canim Banu Pakize hanıma direk aldım 20+3olunca gidiyorum .doktora soru sorabilyomuz bide eş alyomu acaba .
Turaninci Evinru o zaman sızı sevk etmıstır perınatolojı bolumenune zaten bunlar o bolumden yapılıyor ıstersenız denemek ıcın bır randevu almaya calısın bugun tam saat 16 da eger açmışsa perınatolojı cıkar acmasıyda zaten alamazsınız
Evinru Turaninci cam sakurada kiler hep risklilere baakiliyo yazyo sorun olmaz degilmi dörtte açıldı ama Hafdam var daha inşallah böyle düşürrum😄
Sweetbabyy zeynonunannesiiii Ben detaylıya girdim 35 40 dk sürdü bebiş yüzünü dönmedi kola iç gel dedi doktorum bişey yedim içtim😂saçma geldi sma yaptım geldim biraz yan dönmüştü tekrar baktı rapor çıkarttı okadar
Turaninci zeynonunannesiiii hayırlı olsun kacıncı haftadasınız sımdıye kadar gostermedımı☺️ Ben banu pakıze hanıma gıtmıstım
Ranacannn @zeynonunannesiiii merhaba bende çam sakura da cuma günü detaylı ultrason için gün aldım hangi doktora gittiniz acaba